fotoğrafları alsam mı? almasam mı?

pelusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
99
2
86
Kahramanmaraş
arkadaşlar ben 10 haziranda evlendim adanada iyi bir fotoğrafçıyla anlaştık hem dış çekim hem iç çekim olarak. düğün gününde çok sinirlenmiştim saolsun onlar yatıştırdı. ilk başta 1 fotoğrafçı 2 asistan geldi onlardan çok memnunum ama stüdio ya gittik oradaki adam çok uyuzdu hatta eşimin teyzesinin suratına kapıyı kapatmış stüdioya girmek isterken. eşimin teyzesi de yurtdışından geldi profesyonel makinasıyla o da çekti bizim resimlerimizi ve açıkçası onun çektikleri daha güzel. 2 fotoğrafçıdan da güzel çekmiş. ilk fotoğrafçıyı çok sevmiştim adama ayıp olacak diye kararsız kaldım ama az para da değil 700 tl vericem fotoğrafçıya. lütfen fikirlerinizi yazın. fotoğrafları alsam mı? almasam mı?

Resimleri beğenmediyseniz almamanızdan yanayım. 700 TL az bir para değil sonuçta. Teyzenizin çektiklerini de büyütüp çerçeve yaptırabilirsiniz. Kim bilecek madem o kadar profesyonel

eğer anlaştıysanız olmaz..
mesai harcamışlar nihayetinde..
ayıp olmasından çok etik bir durum değil zaten..
en azından gidip pazarlık yaparak anlaştığınızın yarısını alabilirsin..

herkes sizin gibi önce anlaşıp sonra vazgeçse ... klava:

yaptığınız hiç hoş bir davranış değil. onlar da bu işten geçimlerini sağlıyorlar.

anlaşma yapılmış sonuçta günah onlarda emek harcamışlar sadece dış mekan fotolarımı istiyorum diyebilirsiniz örneğin tabi böyle verirlerse
ama bence almalısınız size yapıldıgını düşünerek davranın

fotoğrafçıyı aradım studio resimlerini tekrar çekerseniz alırım dedim. karar verip arayacaklar ona göre yeniden çektirip alıcam resimleri

elinde yeteri kadar düğün resmin varsa eger gidipte alma bence o da anlasın işini layıkıyla yapmamanın ne demek oldugunu ınsanlar hem para versın hem suratına kapı kapatılsın var mı boyle bı ısıne meslegıne saygısızlık bence gıdıp almaya bıle degmez ama eger elınde az sayıda dugun resmın varsa eşini gonder gidip alsın haddını bıldırsınkı kımseye o ozel anlarında saygısızlık edıpte zehır etmesın ben oyle saygısız bı adama gıdıpte para verıcem resınlerımı alıcam almam bıle niye almamak saygızıslık oluyor ona bi anlam veremedım saygısızlıgı yapan asıl o fotografcı benım gunumu mahvetmeye kımsenın hakkı yok senın esın ıyı adama cakmamıs kafa valla benı esım olucak teyzemın suratına kapıyı atıcak fotoğrafcıyı duvara yapıstırır hersey o kadar da basıt deıl kımseye ıstedıgınız gıbı davranamazsınız ama hakkedene hakkettıgınıde bıldırmelısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…