• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotoğraflar

jkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
14
0
1
Samsun
Bu benim ilk konum daha.Size danışmak istediğim bir şey var.Bir hafta sonra tatile gideceğim ve herkes gibi bol bol fotoğraf çektirmek istiyorum ama fotolarda ağzım yamuk çıkıyor yani normalde düzgün etraftaki insanlar da oyle diyor.bi de bi gözüm küçük çıkıyor anlam veremiyorum. Eğer sizin de başınıza geldiyse ve aşabildiyseniz,yardım edin lütfen :((

Bu benim ilk konum daha.Size danışmak istediğim bir şey var.Bir hafta sonra tatile gideceğim ve herkes gibi bol bol fotoğraf çektirmek istiyorum ama fotolarda ağzım yamuk çıkıyor yani normalde düzgün etraftaki insanlar da oyle diyor.bi de bi gözüm küçük çıkıyor anlam veremiyorum. Eğer sizin de başınıza geldiyse ve aşabildiyseniz,yardım edin lütfen :((

On kamerayi ac ve kendini beğendiğin pozları dene. Düzelir saniyorum :)

Hedef 55 ♡

ön kamerada sorun yok ama bazen hadi foto cekilelim falan deyip millet toplaniyo ben hemen kaçıyorum :( sıkıldım artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ne biliyim :) ben de anlamadım ön kamerada sorun yok ama arka kamerada kötü çıkıyorum.gozum cok belli olmuyo o neyse de ağzım.... :/

sen de ağzını yarım aç hani rimel sürerken açılıyo ya öyle

Iste ben de anlamadım ki :) normalde düzgün bi de. pff .pozlarda mı gariplik var dicem.normal gülüyorum işte.sıkıldım artık.

Ayna karsisinda poz calis.

belki de güldüğünde yüzünün bazı kasları daha çok kasılıp hareket ediyordur canım. eğer ağızda yamulma ve gözde küçülme aynı taraftaysa, o tarafa doğru kafanı hafifçe yatırarak sevimlilik katabilirsin pozlarına :34:

belki de güldüğünde yüzünün bazı kasları daha çok kasılıp hareket ediyordur canım. eğer ağızda yamulma ve gözde küçülme aynı taraftaysa, o tarafa doğru kafanı hafifçe yatırarak sevimlilik katabilirsin pozlarına :34:

Haklısınız,denicem :) Teşekkürler

tövbe estağfurullah ağzın yamuk gözün küçük Allah'ım sen koru Ya rabbim :1::1::1::1::1::1:
ya bacım olmayan bir şey nasıl çıksın ya ağzın yamuk gözün küçük :23::23::23::23::23::23: ya da poz verme de sıkıntın var :1::1::1::1:
dert değil ama bende yorum yapayım ayna karşısında poz çalış evde annen ya da kardeşine bol bol fotoğraf çektir :28:işini görür :32:
ha bir de dikkat et kimse fotoğraflar da full pürüzsüz saf temiz çıkmaz illa ya gözümüz düşer ya bir yerimiz yamulur hani :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
aklıma seyrettiğim bir film geldi
vampirler fotoğraflarda çıkmıyor
yada yamuk yumuk bir görüntü halinde çıkıyorlardı
:27::27::27::27::27::27::27:

Back