Selam herkese.
Ben buralarda yeni sayılırım.Açtığım mobilya başlığına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.Şimdide fikirlerinizi bekliyorum.
Doğum fotoğraflarımı işinin en iyisi olan bir sanatçıya, Çiseren Korkut a çektireceğim.Ancak doğum şekline henüz karar veremedim.Normal doğum istiyordum ama fotoğrafçım ekip ile çalışmıyor, tüm çekimlerine kendi gidiyor, bu yüzden de her çekimi muhteşem zaten.Yani benim endişem ya gelemezse
Başka bir işi olursa.
Bu yüzden sezeryan istiyorum ama bu seferde doktorum bana kızdı :) baştan normal düşünüyordun böyle birşey için sezeryan olunur mu dedi.Aslında haklı gibi ama fotoğraflara bakınca sizde beni anlarsınız belki.Ben o anı sancılarla ya da ilaçlarla yaşayacağım ve bu anları bana en güzel anlatacak olan tek kişi o. Evet kızlar bu kadar iyi bir doktor ender bulunur. Op.dr Cihan Erdogdu. herkese tavsiye ederim özellikle normal doğum düşünenlere. Doktorum daha önce fotoğrafçım ile çalışmış, kendiside biliyor, evet çok iyidir diyor ama değmez doğum şeklini değiştirmeye bir şekilde gelebilir diyor.
Kafam çok karışık. Çiseren'siz doğuma girmek hiç istemiyorum
ama normal doğum yapabilecekken ve bu cesaretede sahipken sezeryan olmak istemiyorum.
Kaderemi bırakmalı , garantiyemi almalı?
Bir bakın ciseren.com a siz karar verin :))
Lutfen okuyup geçmeyin cevapta verin