Doğuma Hazırlık Fotoğrafçım hazır, Doğum normal mi, sezeryan mı olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

babyonboard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
66
2
48
Selam herkese.
Ben buralarda yeni sayılırım.Açtığım mobilya başlığına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.Şimdide fikirlerinizi bekliyorum.

Doğum fotoğraflarımı işinin en iyisi olan bir sanatçıya, Çiseren Korkut a çektireceğim.Ancak doğum şekline henüz karar veremedim.Normal doğum istiyordum ama fotoğrafçım ekip ile çalışmıyor, tüm çekimlerine kendi gidiyor, bu yüzden de her çekimi muhteşem zaten.Yani benim endişem ya gelemezse :KK43: Başka bir işi olursa.
Bu yüzden sezeryan istiyorum ama bu seferde doktorum bana kızdı :) baştan normal düşünüyordun böyle birşey için sezeryan olunur mu dedi.Aslında haklı gibi ama fotoğraflara bakınca sizde beni anlarsınız belki.Ben o anı sancılarla ya da ilaçlarla yaşayacağım ve bu anları bana en güzel anlatacak olan tek kişi o. Evet kızlar bu kadar iyi bir doktor ender bulunur. Op.dr Cihan Erdogdu. herkese tavsiye ederim özellikle normal doğum düşünenlere. Doktorum daha önce fotoğrafçım ile çalışmış, kendiside biliyor, evet çok iyidir diyor ama değmez doğum şeklini değiştirmeye bir şekilde gelebilir diyor.

Kafam çok karışık. Çiseren'siz doğuma girmek hiç istemiyorum :KK43: ama normal doğum yapabilecekken ve bu cesaretede sahipken sezeryan olmak istemiyorum.

Kaderemi bırakmalı , garantiyemi almalı? :KK70:
Bir bakın ciseren.com a siz karar verin :))
Lutfen okuyup geçmeyin cevapta verin :KK70:

canım hayırlısı olsun dogum hakkında
ama fotograf hakkında bana cok ters geliyo adamın dogumhaneye girip her anı cekmesi ver eşine fotograf makinasını ceksin veya eline kamera ver bagırtılarınıda duyarsın sonra baktıgında :))
gercekten kusura bakmayın ama beni bu fotografcı işi hiç sarmıyo :)) garip geliyo :kedi:

adam değil o canım kadın :) öncelikle websitesine giripo incelersen ne kadar yanlış, önyargılı düşündüğünü göreceksin. güzellikten başka birşey yok ortaya çıkanlarda. bazen insanlar mahrem yerlerin görüntülendiğini sanıyor.. sadece bebek ve ailenin sevinci aşkı var ortada. ben başka bir şey göremiyorum. istersen bir incele ondan sonra kararın 100de 100 değişecek :)) tabi birde erkekler türemiş onlara bende karşıyım sonuçta ne kdar bişey görmüyorum deselerde görünüyordur.en azından erkekle birlikte okadar yakın olmak beni irite eder erkeğe yakışmaz bu meslek

bende 31 haftalık hamileyim suanda, dogum normal olucak son anda bir terslik çıkmazsa, bende esra altanla anlaştım fotografçı olarak. çalışmaları çok güzel onunda. sitesini incelerseniz,,

hepsini biliyorm canım ama ben dogum fotografçılarını çiseren ve diğerleri olarak 2 ye ayırıyorum :) benim eşim ve kardeşim hobi olarak fotograf çekerler ve diğerlerinin hepsinden daha iyi çekiyorlar mesela :KK70: onlara masraf yapmaktansa kardeşime çektiririm.Ama çiseren çok farklı bu işi yaptıgıma değer.

varya hayret içindeyim sitesine baktım çok hoşş evli bile değilim ama beğendim valla ilk anda garip geliyor ama güzel bence normal doğum yapmalısın :ecrin_bebek:

teşekkür ederim karaca, bakalım normal olması konusunda baskı var üzerimde :KK70: Hatta Çiseren hanım bile normal yap diye baskı yaptı :KK70: çok endişeliyim bu konuda ama sanırım ondan da bu ısrarı duyunca..
inşallah kısmet olur hem normal doğum hemde Çiseren'in bebekleri :KK70:
sende tez zamanda evlenir çocuk yaparsın inşallah canım dünyanın en güzel duyguları bunlar, bir kadının yaşayacağı en güzel şeyler ( sevdiğiyle tabiki)

bence normal doğum yapabiliyorsan normal doğum yapmalısın. Çünkü doktorlar normal doğumu öneriyorlar.

gercekten fotograflara bayıldım.ustelik ne guzel normal doguma da gelebiyormus.en guzeli normal dogum ayrica cokta sanslisin doktorun seni bu konuda olumlu yonlendirmiş.malum bircok kişi işin kolayina kaciyor artık. o kadar onmeliki doktorun normal dogum tatraftari olması....hersey olacagina varir zatten bence.sonucta bebek secer dogum seklini diyor bi doktor.ben de buna katiliyorum:))

Evet kızlar doğru söylüyorsunu, bu daha gebe kalmadan hayalini kurduğum birşeydi :KK43:
hem zaten kısmet ben normal isterim karar veririmde sezeryana döner. hiç bişey belli olmaz bu kadar erken.Yaşımda çok genç sayılmaz çünkü.
Doktorum Cihan, fotoğrafçım Çiseren ve duyan herkes bana karşı :KK70:
normal doğumla daha heyecanlı olacak herşey. önce bebeğim sağlıklı olsunda inşallah fotoğraflarıda olur :KK70:
eksik olmayın..öpüyorum hepinizi

X