günlerdir fotoğrafçı arayışındaydım o telaşı düğün gününe sığdırmak istemediğimden ve yaşadığım yer fotoğraf için müsait olduğundan dış çekimi burada yaptıralım dedik. bu haftadan sonra da nişanlım döneceği ve gelinlik damatlık bugün elimizde olacağı için fotoğraf için süremiz kısıtlıydı. Bir kaç fotoğrafçı dolaştık sadece dış çekim için 1700-2000 arası fiyat söylediler. Büyük boy albüm, tercihen aileye verilecek olanlarla beraber. En son işyerinden bir arkadaşımızın tanıdığı bir fotoğrafçıya gittik. En uygun fiyatı veren de oydu. 1000 tl ye büyük boy albüm, cep ve panoyu 1000 tl ye anlaştık. Stüdyoda gösterdikleri fotoğrafları beğendim ama o ara sosyal medyadaki fotoğraf paylaşım yerinde aratmadım, normalde tüm fotoğrafcıların fotoğraflarına oradan bakarım. Ve fotoğrafçılığa az çok ilgim var profesyonel olmamakla beraber fotoğraf çekmeyi severim.
Neyse anlaştığımız ama ücretini henüz ödemediğimiz bu fotoğrafçının fotoğrafın siteden inceleyince farkettim ki çoğu fotoğrafında odak, ruh, renk yok.
Vaktimiz az diye ve dün stüdyodakileri beğendiğimden anlaştık ama şuan kesinlikle içime sinmiyor, istediğim kalitede fotoğraf çıkacağını düşünmüyorum. Ha ne kadar ekmek o kadar köfte bu para miktarına bu şekilde olur derseniz başta da söylediği ilk fiyat 1500 TL'ydi.
Dün o kadar konuştuk, arkadaşı da aracı yaptık şuan iptal etsek ayıp olur mu bilemiyorum. Çekim yarın ve kesinlikle içime sinmeyen şeyler var.