Fotoğrafçı umursamıyor mu?

Fotoğraflar hazırmış. Şimdi de beyefendinin ofise uğramasını bekliyoruz çok yoğunmuş çekimleri varmış. Belki bu hafta sonu çekim olmazsa ofise uğrayıp verirmiş 🤦🏻‍♀️ şeytan diyor ki bırak gitsin almıyorum de ama bir taraftan da o kadar bekledik şimdi hazırmış bir alması kaldı. Bu saatten sonra almıyorum desen ne fayda.. Ah ah bir daha tanıdıkla asla!
Posta ya da kargo ile iletsin. Gerçekten böyle iş yapılmaz. Oldu canım ben de müşterime işimi yaparken "çok yoğunum, belki şu gün işim olmazsa seninkini teslim ederim" diyeyim. Kim böyle diyebilir ki müşterisine?

Yerinizde olsam ev çekimlerini hatıra olarak kaydedip bir hafta sonu profesyonel bir fotoğrafçıya tekrar plato çekimi yaptırırdım çünkü inanın bu anların asla telafisi olmuyor geçmişe dönüp baktığınızda güzel şeyler görmek istiyor insan 🥲

Yerinizde olsam ev çekimlerini hatıra olarak kaydedip bir hafta sonu profesyonel bir fotoğrafçıya tekrar plato çekimi yaptırırdım çünkü inanın bu anların asla telafisi olmuyor geçmişe dönüp baktığınızda güzel şeyler görmek istiyor insan 🥲
Kesinlikle doğru.İlerde keşke dersin.
Ona vereceğin paraya git bir profesyonel çekim ayarla. Engelle gitsin onu da, içine sinen ultra harika fotolar çektiğini de düşünmüyorum. Yerinde olsam bunu yaparım

X