Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fotoğraf Çalışmalarım bebişime ait

Ben de kaçırmışım herşeyi... Sema alttaki mesajlara gelene kadar epey bi şok oldum... Ben önceden ikinci çocuğu mutlaka yaparım diyordum ama artık yaşadıklarımızdan sonra cesaret edemiyorum.

Hilmiyecim resimler harika olmuş. Bayıldım oğluşuna... Maşallah ona 41 kere...

askito çok teşekkür ederim ben de yaptım bir kaç tane , bir tanesini ekliyom ama kaldırıcam :)

................................

Son düzenleme:
maşallah febiciğim çok tattlı allah nazarlardan saklasın..pek bi güzel tostiğin maşallahh..

ayy kızlar çok güzel olmuş resimlerinizz.aşkitocum bayıldım bende yapıyorum ama daha farklı benim yaptıklarım bunlarıda çok beğendim.hemen indiriyorum bende şimdi:))

febicim gelinim çok güzel maşallahhh gözleride yakıo ortalığıı:)hilmiyecim o küp şeklinde resmi nasıl yaptın bende indirdim ama bulmadım o resmi ya

canım resimler çok hoş olmuş. hele o poposunu kaldırdığı resme bittim ısırmak geldi içimden resmen.sen ısır benim yerime oğluşu:)))

maasallah cok tatli olmus bence cok güzel yaptin 200€ cebinde kaldi üstelik

çok güzel olmuş ya bayıldım bende kızıma yapmak istiyorum ama nasıl yapcam anlatırmısın canımm

he valla çok güzel olmuş kız ellerine sağlık oğluşta pek yakışıklı öperim onu benopuyorumnanaktan

süper olmuş canım.karelerin herbiri biribirnden güsel bayıldım emeğine sağlık...
maşallah çok tatlı oğluşun Rabbım nazarlardan saklasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…