• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fotoğraf Çalışmalarım bebişime ait

askitocum, ben hidennisko cugumun photoshop dedim oyle,...yanlis anlasilmasin...

hidennisko canim,dedigin gibi hamilelikten onceki halimiz olsa, o kiz kilolu olurdu gercekten.....

Nasıl olmuşum kızlar sırnaşık şey belli olmuyo sanki benmişim gibi demii:roflol::roflol:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş walla bende yaptım dün çok komik oluo ya:))))

[COLORco$tunuz sizzzz :)))))) arzu gözlerim memelerine kayiyo kiz :D
sema nerde bide o koysun :DD tekrar hamileee :roflol:
="Magenta"][/COLOR]

HİDEN sağol canım çok güzel olmuş haaaa.bilmesem anlamayacam valla.ADASU sende süpersin canııım.
AŞKİTO dur ben anlamadım kim hamileymiş

eline emeğine sağlık çok hoş olmuş.
Bende hiç anlamıyorum bu photoshop olayından.

Sevgiler..
.

aaaaaaaaa hadi ya tekrardan hamilşemi semaaa ayy napcak yazıkkk daha küçücük bebeği...

kızlarrr tekrar hamileyimm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
BİR AN GERÇEK SANDIM, RESİMDE GEÇ AÇILDI :)
iYİ DEDİM İYİ CESARET BİRAZ ÜRKTÜM AMA, SEVİNMEDİMDE DEĞİL HANİ... :ecrin_bebek::icecream::icecream:

BU ARADA ÇOK FORMDA GÖZÜKÜYORSUN. BU GÖBİŞ HERHELDE İLKTEN KALAN, 2. Sİ BU KADAR BÜYÜMÜŞ OLAMAZ DEĞİL Mİ? :roflol:

ayy şaka kızlar şaka tabikide. 10 sene yapmam yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime yaparsam halim nice olur sonrakafamçokkarıştı düşününce güzel geldi aslında duru bebek :utangac::utangac::utangac::utangac:

ay bende gerçek sandım semaa .))walla yakışmış ama:))

ben herşeyi kaçırmışım hee dün herkes buralardaymışş..:((hiden seni merak ediyordum zaten kaçırmışım..neyse aşkito süper olmuş resimler gerçekten gerek yok resimcilere..ne varsa bizde varr:)))

Back