Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fotoğraf Çalışmalarım bebişime ait

çok güzel olmuş hilmiyecimm sen daha iyisini yapmışsın bence aferin kız sana...oğlunda pek yakışıklı olmuş maşallahhh tam ısırmalık....:)

efenin ayıcıklı fotosuyla senin foton şahane .. kesin bastır onları çok hoş olmuş..

ayyy ben oglusunun poposunu gozume kestirdim,isirasim geldi masaaalllah...pacaklar tombik tombik......sende cok guzel cikmissin,gamzeli guzel .......kendikini de cikar bence...super olmuslar...

canım hepsi birbirinden güzel olmuş.
oğluşunda pek yakışıklı maşallah.
bu program türkçemi ingilizcemi?eşimle bizde yapmıştık bebişten önce ,kendi resimlerimize rahmetli annesini falan ekmemiştik ama ingilizceydi.zor yaptık.şimdi unutmuşuz hiç yapamıyoruz.bu türkçe falansa süper olur yani...

heralde türkceside vardir ben almancasini indirmistim ayerbacim.

kreeft gel isir canim .. benim oglu$ bayilio zaten hirpalanmaya :roflol:

Askitom coook supper olmus canım hemen ben de indirdim daha kurmadım en kısa zamanda bide emirden fırsat olursa yapıcam tesekkurler hayatım.Efe de cok yakısıklı haaa maasallah masallah

ayerbacım türkceside var ben türkcesini indirdim ve bir sürü yaptım cok güzel oldular bitanede ben ekliyim bari kaydirigubbakcemile3

çoook şeker olmuş aşkito bence de hiiiiiiiiç gerek yok fotoğrafçıya falan napacak sanki bunlardan daha mı güzel olacak... bu arada senin foto da yakıyo yani

saol duygucumm .. hemende caktin köfteyi hee sendende bise kacmiyoo :uhm: :roflol:

kiz sen almanyaya ne zaman gelcen ? ve hangi sehire ?

:roflol: :roflol: bir fotoshop manyağı olarak her türlü siteyi bilirim..
hatta komedi olsun size komik bir resim koyacağim
ama alıntı yapmayın sonra sileceğim
koca keser yoksa beniiii klava:

bu arada ocak indirimleri için gelicem 2-3-4 ocaktan birinde yada onu takip eden haftalar..
türkiyeye gidicem haftaya
döner dönmez uygun vakitte gelicem
sanırım ahın a gidicez
tam bilmiyorum kesinleşsin yazarım sana

Son düzenleme:
çok güzel olmuş duygucumm bayıldım yakışmış sana :))

kreeft öylemisin derken ne demek istedin :roflol::roflol:

duygu seksü sempanzem aachen bana 1 saat bebegim ya insallah banada gelirsinnn

kreeft öylemisin derken ne demek istedin :roflol::roflol:

duygu seksü sempanzem aachen bana 1 saat bebegim ya insallah banada gelirsinnn

kreeft haklı arkadaşum
kendisi jennifer lopez olurlar..
yani benim 4/1 im :roflol: :roflol:

bu arada ahın değil aachen mi demek istiyosun bana bakayım.klava:

gelirim ama sana değil efe paşayı ısırmaya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…