Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fotoğraf Çalışmalarım bebişime ait

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
profosyonel fotografcilar eve gelip bebeginizin fotografini cekiyolar .. arastirdim ve cok pahali buldum .. 10 fotograf icin 200 euro istediler ..
bende dedimki onlar yaparda ben yapamazmiyim
sizce nasil olmuslar? bir kacini poster yaptirmayi düsünüyorum ..

hihoyyyt

saol duygucumm .. hemende caktin köfteyi hee sendende bise kacmiyoo :uhm: :roflol:

kiz sen almanyaya ne zaman gelcen ? ve hangi sehire ?

çok güzel olmuşşşşşşşş.harika canım ee fotoğrafçı kadar modelde önemli dimi ama.çok yakışıklı olmuş oğluşun yaaa.saçlarda yapılmış yalnız.yerim ben onun memislerini :)

cok güzel olmuş banada yapsana bacım bi kac tane naniknanik

ay canımya ısırıcam onu ben şimdi çok tatlı olmuş maşallah allahım onu korusun.:)

çok güzel olmuş.ısırırım onun poposunu:))aşkito gamzenmi var?gamzeli hatunlar dikkatimi çeker iclal aydın falan severim yakışıyo keşke bendede olsaydı

askito banada yaparmısın bunlardan? lütfeeeeeen

yaparim canim özelime msnini yollarsan .. msnden yollarsin resimleri .. buraya kücük boyutta yüklemissin ..

oğlun mükemmel ya bakarken gözlerim yaşardı ay maşallah....

ay canim yha tsk ederim.. benimde gözlerim doldu simdi. insallah allah sanada böle dünya tatlisi bir evlat verir..

çok güzel olmuş.ısırırım onun poposunu:))aşkito gamzenmi var?gamzeli hatunlar dikkatimi çeker iclal aydın falan severim yakışıyo keşke bendede olsaydı

evet dattum var gamzem.. oglusumunda varrrrr.
bende acelya akkoyuna bayiliyorum kaydirigubbakcemile3 alakaya maydonoz

çook güzell olmuş. maşşallah oğluşunada yerim onun yanaklarını tam ısırmalık

canım rabbim naralardan korusun... bence resimleri kaldır burdan canım ya... oglusuna nazar değmesin... ben çok korkarım...

züpper olmuş, maşallah, Allah bağışlasın.
senden 200 € isteyen fotoğrafçı bunları görüp, 200 € ben sana verim banada yap falan diomuş bide :sm_cool: :sm_cool:
bu arada sadece oğlun diil sende züppermişsin haaa yerimseniben

ay yavrim benim beeeeeeeeee tosun pasam benim masallah masallah poposunu isirmak lazim sunun bacaklara bak beeeee efeler gibi heytttt ulen acilin diyor
bak bi de ayusuyla oynur vay kerata vay
askito vallaha harikalar yaratmissin sekerim, halt etmis ozel fotografcilar
nasil yapiyorsun photosopla hangisi bana ozelden yollarsan cok sevinirim bende deneyim bari hemi ? tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…