• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto lazer

benim gittiğim perfectlıne diye bi makina ıpl oda foto lazer dediler bilgisi olan işe yaramazsa kocişle kapışırız 1400 para verdim tüm vücut

anacım sen burdaki dr hanımın yazdıklarını okumuyomusun,
ben buradaki yazılardan ıpl nin laser olmadığını öğrendim en iyi cihazın alex olduğunu hatta onunda kendi içinde modelleri olduğunu yine buradan öğrenip cihaz araştırmasına girerek ve de tüm vucut paket programlara güvenmeden seans başı ücret ödemenin daha uygun olacağını
hepsiini burdan öğrendim ,
ve ilk seansımızı yaptırdık, içim çok raahat,
doktor hanıma sor sen yine de.

benim gittiğim perfectlıne diye bi makina ıpl oda foto lazer dediler bilgisi olan işe yaramazsa kocişle kapışırız 1400 para verdim tüm vücut

bence sen gardını almaya başla,guclubacismile
kocanla kapışacan görünüyo,
yada tüyler tekrar çıkmasın diye dua et.:Saruboceq:

sağol beeeee
nekadar iyisin sen öleee
kim bu dr hanım nerde yazar bide onu diyiver bakem

Kollarıma ve kalçaya IPL e başladım bende,alexandrite ile arasında seans başı 100 tl oynuyordu ve alex benim yüzümü mahvetti :S.Gittiğim yerdeki bayanda ıpl için çok ikna edici konuştu,makinelerdeki merceklerin kalitesinin yapılan epilasyondaki başarıyı etkilediğini söyledi.yani tüm vücut 750 ye yapanda var 1200 e de kesin vardır aralarında bi fark,hem ark ım tüm vücuttan çok memnun.Ama bu tüyler çabuk dökülsün yaff 20 gün sonra dökülcekmiş olmaz kiii :(

merhabalar bende foto ıpl lazere gidiyorum bulunduğum şehirde lazer yapan iki merkez var ikiside ıpl yapıyor ve ben şimdilik memnunum genitalde yakında 3, koltuk altımdada ikinci seansa gideceğim. burada yazılanları okuyunca biraz tedirgin oldum ama inşallah bir sorunla karşılaşmam. gelişmelerden haberdar ederim.

Merhaba,
Ben bugün ağda için gittiğim merkezde lazer epilasyon yaptırıp döndüm (genital ve koltuk altı için). Fakat adı foto lazer. Şimdi de internette araştırdım biraz fakat kafam karıştı. Öven de kötüleyen de var. Hiç foto epilasyon yaptıran var mı? Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bilmiyorumkismile

bende tüm vücut başladım 15 gün oldu henüz bi dökülme yok:( ama olabiliomuş böyle siz yazalı çok olmuş acaba memnun musunuz

ben koltuk altı ve alt bacak 12 seans yaptırdım IPL kullanılıyordu. İlk seansımda diod diye bir makine kullanılmıştı ve canım cok yanmıştı (seans sonrasında da acı devam etmişti.) Öyle canı tatlı bir insan da değilimdir hani... :) Ama IPL ona göre cok rahattı Jel kullanılarak yapılıyordu.
Neyse sonuç alt bacaklarımdan cok memnunum Çok sorunlu bir bölgeydi ama su an müthiş rahatım Tek tük var ama tamamı cıksa bile beni rahatsız etmiyor Eski halini de bildiğim için :))
Koltuk altım ise beni sadece bir yaz idare ettirdi. Seansların bitiminden sonraki ikinci yazın başından itibaren cıkmaya basladı. Şu an yarısı cıkmış durumda..
Geçen gün gittiğim bir güzellik merkezinde bacaklarımı görüp sordular nasıl ve nerede ne yaptın diye. Ben de bu olanları anlattım Onlar da (doğal olarak) kendi makinelerini anlattılar; Alexandrite'mış. Bir deneyeyim deyip bir seans koltuk altı yaptırdım Jelsiz ve acısızdı.
Bu arada IPL ile genital bölgesine baslamıştım üst kısımlara etki etse de alt kısımlara pek etki etmediğini 4 seansın sonunda açık yüreklilikle ifade edebilirim :)

evet, devam etseydim iyi bir deneyimim olacaktı fakat bazı terslikler oldu ve devam edemedim. sadece internetteki araştırmalarıma göre, yeni çıkan bir cihazın çok iyi olduğunu öğrenmiştim. fakat adını falan hatırlamıyorum. pek yardımım olamayacak, üzgünüm :50:

kızlaaaarrr bir sorum olacak HD elayt diye makine kulanıyorlar gideceğim yer.bilgisi olan var mı bu konuda :) 2010 da yazılmış en son mesaj :) 2010 da gidenler ne yaptı acabaaaa :)

Back