Bende başladım foto epilasyona .. Haftaya ikinci seansına gidicem. İlk seanstan sonra bir kısmı döküldü. Bende istanbulda gidiyorum gittiğin yerin adı ne canım?? Ama normal lazer epilasyonda denettirdim ben çok acıyo genital bölgede. en azından foto epilasyonda acı olmuyor. ben normal lazere dayanabileceğimi hiç sanmıyorum. Bakalım nolcak beklicem, denicem, görcemm bilmiyorumkismile
kızlar paranızı sokaga atmayın 20ytl daha fazla verin alexsander yaptırın paket veye k. altınıza ben yandım siz yanmayın. akıllanmak için illa madur olmak mı gerekıyo keşke benıde başlarda uyaran bırı olsaydı
Benimde gittiğim yerde kullandıkları cihazın markası apollo ve 2009 model bunu bizzat kendim gördüm. Kujum doğru diyor olabilirsin ama nasıl bir makinayla yaptırdığında önemlidir. Ben daha ilk seansta ciddi farklılıklar yaşadım kıllarımda. Birde acısı yok buda yanına kar tabi. yerimseniben
Bende başladım foto epilasyona .. Haftaya ikinci seansına gidicem. İlk seanstan sonra bir kısmı döküldü. Bende istanbulda gidiyorum gittiğin yerin adı ne canım?? Ama normal lazer epilasyonda denettirdim ben çok acıyo genital bölgede. en azından foto epilasyonda acı olmuyor. ben normal lazere dayanabileceğimi hiç sanmıyorum. Bakalım nolcak beklicem, denicem, görcemm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?