• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto lazer

fuzuli_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
1.702
2.863
333
İstanbul
Merhaba,
Ben bugün ağda için gittiğim merkezde lazer epilasyon yaptırıp döndüm (genital ve koltuk altı için). Fakat adı foto lazer. Şimdi de internette araştırdım biraz fakat kafam karıştı. Öven de kötüleyen de var. Hiç foto epilasyon yaptıran var mı? Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bilmiyorumkismile

foto apilasyon dıye ıpl ye diyolar berbat bı makına benı zaten o mahvetti

nası yani :S mahvetti derken ne oldu ki? daha mı çok çıkarttı. internette ten rengi uygun olmayanların uyuyan kıl köklerini harekete geçirip daha fazla kıl çıkmasına sebep olabileceği yazıyor. ama ben beyaz tenli siyah kıllıyım. onunla alakası olabilir mi acaba? yoksa çok geç olmadan bırakayım??

Bende başladım foto epilasyona .. Haftaya ikinci seansına gidicem. ılk seanstan sonra bir kısmı döküldü. Bende istanbulda gidiyorum gittiğin yerin adı ne canım?? Ama normal lazer epilasyonda denettirdim ben çok acıyo genital bölgede. en azından foto epilasyonda acı olmuyor. ben normal lazere dayanabileceğimi hiç sanmıyorum. Bakalım nolcak beklicem, denicem, görcemm bilmiyorumkismile

nasıl yani,
IPL foto epilasyon mu?
ama öyle demediler param boşa mı gitti şimdi
bugün sabah kontrole gitmiştim

bu kadar kötü mü bu ipl?
hiç yaptıran yok mu? niye kimse birşey yazmıyor.
ben internetten araştırdım baya. 4 seansta koltukaltı bitiyor falan yazıyor. hatta ilk seansta tüylerin %50'si dökülebiliyormuş. benim henüz birkaç gün oldu. 25 gün içinde uzayacak, dökülen dökülecek dediler. o dökülenler de bir daha çıkmıyormuş. ben sonuçları yazarım. başka bilen, deneyen varsa aydınlatsın bizi de.

Bende başladım foto epilasyona .. Haftaya ikinci seansına gidicem. İlk seanstan sonra bir kısmı döküldü. Bende istanbulda gidiyorum gittiğin yerin adı ne canım?? Ama normal lazer epilasyonda denettirdim ben çok acıyo genital bölgede. en azından foto epilasyonda acı olmuyor. ben normal lazere dayanabileceğimi hiç sanmıyorum. Bakalım nolcak beklicem, denicem, görcemm bilmiyorumkismile

valla ben şu anda eskişehirdeyim, ailemin yanında, burada gittim. istanbul'da da devam edebilirim, geldikçe buraya da gidebilirim. fiyatları bana çok uygun geldi. koltukaltı 40, genital 80. sen ne kadara yaptırıyorsun, bir de nerede gidiyorsun? sen bana sormuşsun ama sanırım ben senden tavsiye alıcam :1rolleyes:
bir de ne kadarı döküldü, yüzde kaçıdır tahminen?
umarım işe yarar :utangac:

Ben komple bacak, genital, koltuk altı bitene kadar 1200 ödedim. bayrampaşada bi yere gidiyorum. yani baya dökültüler harita gibi oldu :roflol: Yani daha şimden bişi demek istemiyorum.. Ancak tamamen bitince memnun kaldım diyebilirim. ıstersen özelden yazarım yerin adını

bu ilk seanstan sonra mı oldu? ilk seans bile bu kadar işe yarıyor yani. oh, daha ne isterim :teytey:
bayrampaşa uzak bana, ama güvenilir bir yer bulma sorunum olursa isterim :1rolleyes:

kızlar paranızı sokaga atmayın 20ytl daha fazla verin alexsander yaptırın paket veye k. altınıza ben yandım siz yanmayın. akıllanmak için illa madur olmak mı gerekıyo keşke benıde başlarda uyaran bırı olsaydı

kızlar paranızı sokaga atmayın 20ytl daha fazla verin alexsander yaptırın paket veye k. altınıza ben yandım siz yanmayın. akıllanmak için illa madur olmak mı gerekıyo keşke benıde başlarda uyaran bırı olsaydı

ya daha açık anlatır mısın? hiç etkilemiyor mu? yanmak dediğin ne? tedirgin oldum ben de iyice. ohaoldumsmile

ıpl bı lazer değil yoğunlaştırılmış ışıkdır modern agda yöntemı görür.kapsamlı araşdır hatta burada doktor var ona dor canım kıb

evet araştırdım. bende kullanılan cihaz apollo diye birşey ve internetten okuduğum kadarıyla 4-6 seansta %80-90 oranında kıllar kalıcı olarak yok oluyor. yani sanırım bildiğiniz ipl geliştirilmiş. ve bazı yerlerde normal lazere göre üstünlüklerinin olduğu da yazıyor. neyse, deneyip göreceğiz artık. sağol canım bilgiler için. :1rolleyes:

Benimde gittiğim yerde kullandıkları cihazın markası apollo ve 2009 model bunu bizzat kendim gördüm. Kujum doğru diyor olabilirsin ama nasıl bir makinayla yaptırdığında önemlidir. Ben daha ilk seansta ciddi farklılıklar yaşadım kıllarımda. Birde acısı yok buda yanına kar tabi. yerimseniben

ben yaptırıyorum ipl foto epilasyon cok da memnunum...aletin ucu cok kalın ve ondan dolayı cok cabuk bitiyor uzerine soguk bir je suruyorlar yapmadan once ondan acıyı daha az hissediyorsun...benim 3 seans oldu henuz bacaklarım baya dokuldu kollarımda genitalde benim cok yogundu onda daha uzun senas surecek belli ama ben smidilik memnunum..

Benimde gittiğim yerde kullandıkları cihazın markası apollo ve 2009 model bunu bizzat kendim gördüm. Kujum doğru diyor olabilirsin ama nasıl bir makinayla yaptırdığında önemlidir. Ben daha ilk seansta ciddi farklılıklar yaşadım kıllarımda. Birde acısı yok buda yanına kar tabi. yerimseniben

evet kesinlikle cok daha az acıtıyor...

valla ben çok acı çektim, normal lazere dayanamazdım herhalde. benim de bir seans oldu ve şimdiden fark var. ben devam edeceğim. gelişmeleri yazın kızlar.

valla ben çok acı çektim, normal lazere dayanamazdım herhalde. benim de bir seans oldu ve şimdiden fark var. ben devam edeceğim. gelişmeleri yazın kızlar.yerimseniben

Bende başladım foto epilasyona .. Haftaya ikinci seansına gidicem. İlk seanstan sonra bir kısmı döküldü. Bende istanbulda gidiyorum gittiğin yerin adı ne canım?? Ama normal lazer epilasyonda denettirdim ben çok acıyo genital bölgede. en azından foto epilasyonda acı olmuyor. ben normal lazere dayanabileceğimi hiç sanmıyorum. Bakalım nolcak beklicem, denicem, görcemm bilmiyorumkismile

Melekcim gittigin yerden memnun kalırsan, bize burdan adını yazabilirmisin? teşekkürler

kızlar ben şok oldum. tamam bekliyordum dökülmesini ama bu kadar da değil. tuttuğum kıl elimde kalıyor. eğer onlar tekrar çıkmayacaksa mükemmel zemuszemus

Back