• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forum'un yeni formu hakkinda..

yalniz kalpler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
5.510
10.957
198
Arkadaslar, iki aksam once sitede bakim calismasi vardi ve bazi degisiklikler oldu. Fark ettiniz mi? Mesajlarda konuyu kimin actigini goremiyoruz artik ve alttan eski, benzer konular cikiyor. Bunlar benim fark ettiklerim. Konuyu kimin actigini gormemek zor oluyor. Cevap yazan ucuncu bir kisi mi, konu sahibi mi anlasilmiyor. Muhabbet akmiyor. Ilk sayfaya donup kimdi diye bakmak gerekiyor.

Bir konunun icine yazmistim ancak 1sadekahve 1sadekahve yle konusunca, konu acmanin faydali olacagini dusundum. Boylece site yonetimine geri bildirim vermis oluruz.

Kazen Kazen uyelere bildirim gondermeniz mumkun mu? bu baslik altinda fikirlerimizi paylasalim, arkadaslarin haberi olsun da..

Son düzenleme:
Mesaj ön izleme yok. Emojiler yok ama kısa yolunu bildiklerimizi yapınca görünüyor. Mesela şu :D onun harici telefon emojilerini kullanıyorum. Sahi mesaj ön izleme neden yok? 🙄🙄🙄

Denemiştim onu ama olmadı. Telefondan girdiğim için mi acaba? Ya da benim telefon da sorun var. Herhangi bir ön izleme yapmıyor o ikon bende.
Bnde de imleci yok ediyor sadece. Neden kondugu hakkinda bir fikrim yok😀 ama ikon ibaresinden on izleme amacli durduğunu düşünüyorum. Kim guncelledyse olmamis😀

tesekkur ederiz... fark etmis miydiniz degsiiklikleri bu konudan once?
Tabi girer girmez
Takima yazdim hatta cok farkli olmus diye
Yeni bir forum gibi olmus yabancilastim ben
Alisiyorum ama
Gerci asiri yogunum ondanda giremiyorum
Telefondan girdigim icin emoji fark etmedi benim icin ama konu sahibi bana da ters geldi
Kim ne yazdi diye ilk mesaja bak don bak don
Onizleme zaten kullanmiyorum
Once dusunup cumlemi kurup sonra yazarım

Back