- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
hoşgeldin canımHoşbulduk
Yeni topic hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canımHoşbulduk
Yeni topic hayırlı olsun
aslına o ölümden korkuyo, geçen annemin mezarını ziyaret ettik, eve geldik, insan ne zaman ölür baba dedi. yaşlanınca dedik. kafayı yaşlılığa taktı. siz sakın yaşlanmayın diyo başka bişey demiyoyıllara dur denmiyor işte ister istemez yaşlanıyoruz ..
kıyamam ona yaaa sen daha yolun başındasın en güzel yaşlar bunlar
çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler sende iyisindir inşallah.Hoşbulduk dadlu nasılsın iyi misin anangiller nasıl çoluk çocuk nasıl
Bende iyiyim abla sabahları alerji tutuyor beni hapşuuu diye diye bi saatimi geçiriyorum pc başında :2:
Bu yıl açıktan okula başladım abla hala öğrenciliğe devam ediyorum
İş bulana kadar okumaya devam
Hoşbulduk dadlu nasılsın iyi misin anangiller nasıl çoluk çocuk nasıl
Bende iyiyim abla sabahları alerji tutuyor beni hapşuuu diye diye bi saatimi geçiriyorum pc başında :2:
Bu yıl açıktan okula başladım abla hala öğrenciliğe devam ediyorum
İş bulana kadar okumaya devam
aslına o ölümden korkuyo, geçen annemin mezarını ziyaret ettik, eve geldik, insan ne zaman ölür baba dedi. yaşlanınca dedik. kafayı yaşlılığa taktı. siz sakın yaşlanmayın diyo başka bişey demiyo
çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler sende iyisindir inşallah.
çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler sende iyisindir inşallah.
öyle . çocuk dünyası işteGeçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey
Ondan etkileniyor demekki yaşlılığı kabul etmiyor kaybetmek adına canım yaa kıyamam ona
atın beni denizlere diyon yaniBen iyiyim canım Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyorum
Hava çok sıcak yahu yüzesim var
Hoşbulduk oky im
Hanımkeleşimigetir kaç yaşındasın acaba?:44:
Datlu senin yaş kaç canım :44:
Geçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey
Bende geldim
öyle . çocuk dünyası işte
atın beni denizlere diyon yani
33 canım
Bende geldim
hoş geldin
atın beni denizlere diyon yani
yoo onun nerden çıkardın:44:Noldu beni istemiyor musun ?
Aynen denize atsın birileri beni
Gerçi bana belli olmaz bu hafta sonu bi ayvalık turu yaparım şimdi güzel oluyor oralar
Pişşt az kayın bakim ne kaynatıyosunuz burda
yoo onun nerden çıkardın:44:
özerk cumhuriyet isen istediğini yap canım. birleşik krallık olunca zor yapılıyo
Pişşt az kayın bakim ne kaynatıyosunuz burda
Ben de 30 um aynı yaş sayılırız
Hoşgeldin
Senin nickinin anlamını çok merak ediyorum ben ya :44:
yoo onun nerden çıkardın:44:
özerk cumhuriyet isen istediğini yap canım. birleşik krallık olunca zor yapılıyo