Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap-Geyik versiyonu :)

yıllara dur denmiyor işte :KK14: ister istemez yaşlanıyoruz ..

kıyamam ona yaaa sen daha yolun başındasın en güzel yaşlar bunlar :nazar:
aslına o ölümden korkuyo, geçen annemin mezarını ziyaret ettik, eve geldik, insan ne zaman ölür baba dedi. yaşlanınca dedik. kafayı yaşlılığa taktı. siz sakın yaşlanmayın diyo başka bişey demiyo:KK50:
Hoşbulduk dadlu nasılsın iyi misin anangiller nasıl çoluk çocuk nasıl :KK1:

Bende iyiyim abla sabahları alerji tutuyor beni hapşuuu diye diye bi saatimi geçiriyorum pc başında :2:
Bu yıl açıktan okula başladım abla hala öğrenciliğe devam ediyorum :KK1:
İş bulana kadar okumaya devam :KK14:
çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler:KK19: sende iyisindir inşallah:KK31:.

Son düzenleme:
Hoşbulduk dadlu nasılsın iyi misin anangiller nasıl çoluk çocuk nasıl :KK1:

Bende iyiyim abla sabahları alerji tutuyor beni hapşuuu diye diye bi saatimi geçiriyorum pc başında :2:
Bu yıl açıktan okula başladım abla hala öğrenciliğe devam ediyorum :KK1:
İş bulana kadar okumaya devam :KK14:

Geçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer :KK1:
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey :KK34:

aslına o ölümden korkuyo, geçen annemin mezarını ziyaret ettik, eve geldik, insan ne zaman ölür baba dedi. yaşlanınca dedik. kafayı yaşlılığa taktı. siz sakın yaşlanmayın diyo başka bişey demiyo:KK50:

çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler:KK19: sende iyisindir inşallah:KK31:.

Ondan etkileniyor demekki yaşlılığı kabul etmiyor kaybetmek adına canım yaa kıyamam ona

Geçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer :KK1:
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey :KK34:

Ondan etkileniyor demekki yaşlılığı kabul etmiyor kaybetmek adına canım yaa kıyamam ona
öyle . çocuk dünyası işte
Ben iyiyim canım Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyorum :KK1:
Hava çok sıcak yahu yüzesim var
atın beni denizlere diyon yani:KK1:
Hoşbulduk oky im :KK16:
Hanımkeleşimigetir kaç yaşındasın acaba?:44:
Datlu senin yaş kaç canım :44:

33 canım:KK31:

Sanırım polene karşı var çünkü sabahları oluyor bu durum. Elime alıyorum mendilleri bi saat öyle dolanıyorum ortalıkta :KK1:
Aöfte işletme okuyorum 3. sınıfım bu yıl ama bi yandan da halkla ilişkiler okuyasım var okulu bırakmazsam seneye de halkla ilişkilere yazılırım :KK1:
Çok okul bıraktım ben işte şimdi azim edip bitireyim diyorum :KK14:

Ben de 30 um :KK8: aynı yaş sayılırız :KK31:

Hoşgeldin :KK3:
Senin nickinin anlamını çok merak ediyorum ben ya :44:

Yaşanan ve yaşancak olan her şeyin içinde saklı olan gerçek değer.
sevginin gerçek anlamı.
Elfçede yıldız taşı demekmiş.
Başka forumda bir arkadaşım kullanıyordu hoşuma gidiyor :KK6:

X