- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
anaaa cok da iyi adama benziyodu ya
uyuşturucu davasıydı herhalde
nevoşummmm
nevoşş rabişin kulakalrı çınlasın gelip yakalar varyaaaa
biliyom biliyom aramizda tebiÖdevimiz yok bir türlü tam kadro toplanamıyoruzAramızda kalsın bana başka geyikler yasak biliyorsun:18:
aus bebeeeemAzem
Ancak o topiği böyle bir geyik versiyonu paklardı şekercim
biliyom biliyom aramizda tebi
aus bebeeeemcandan abla gelmis
Ödevimiz yok bir türlü tam kadro toplanamıyoruzAramızda kalsın bana başka geyikler yasak biliyorsun:18:
Abla yakalarsa yandık ispiyonlar vallahi
biliyom biliyom aramizda tebi
aus bebeeeemcandan abla gelmis
he ya bana ozelden yazmis dun
Gitmemiş ki zaten hiç , o UI olduğunu bizden öğrenmiş
Hayırlı olsun canım
Beni korursun değil mi ablaniye yasakmış ayollll
cezası belli rabişinnnnn
görünüş aldatıyor tabiiii
rabisi de alalim buraya
Yok olmaz bizde misafiriz yerimizi yadırgarız oturamayız,yatamayız,utanır yemek yiyemeyiz evimize gideriz sonra
eneeeeeeeeee biz yabancimiyik ahanda kustumsiz benim arkidislerimi caldiydiniz ama
Beni korursun değil mi abla
ay ne cok edi olmak isteyen varmiskızlar ya been edi olmak istiyorum hatta daha çok çalışıp mavi bile olabilirim gibime geliyo o gücü hissediyorum kendimde
hazır 19 mayıs da geliyorken elmayra ya da munenin koltuğuna oturturlar mı beni acaba
birgün ban hakkı verilsin yeter hatta 2-3 saat bile olur
taaaam taaaam gezmeye gelinYok biz gezmeye geliriz buraya küsme hiç gelmesek mi yoksa
kızlar ya been edi olmak istiyorum hatta daha çok çalışıp mavi bile olabilirim gibime geliyo o gücü hissediyorum kendimde
hazır 19 mayıs da geliyorken elmayra ya da munenin koltuğuna oturturlar mı beni acaba
ay ne cok edi olmak isteyen varmis
taaaam taaaam gezmeye gelin
kızlar ya been edi olmak istiyorum hatta daha çok çalışıp mavi bile olabilirim gibime geliyo o gücü hissediyorum kendimde