• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Tikkabilla Tikkabilla çok tatlı çok narin çok iyi birisi yerim onu ben:KK60::KK60:
norwegian norwegian bir ara 19 numara olarak kim bu diye moda topiğini hareketlendirmiş kişidir o popoda ne öyle:KK30: ama görüntüsü gibi kendiside çok harikadır :KK68:
@SekerPancari71 çok güzel saçalrı var ya bayılıyorum:KK15: ayrıca çok fit çok tatlı anne olmasının yanında çok çok iyi kalplidir şekerim benim:KK15:
tatlibikiz tatlibikiz yerşm seni tatlısı forumda bu kızı tanımayan yoktur bence ismi gibi bir insan yardımsever çok güzel çok tatlı:KK60:
La Lune La Lune bir tanedir o ya çok fit taş hatun nasılda güzel:KK68: ama kalbide çok güzeldir bıkmadan usanmadan herkese cevap verir motive eder mesleğini çok iyi yaptığına eminim fıstığımm:KK15:
:KK15:
@PrensesSsNil ismi gibi prensestir yine çok güzel fıstık gibidir prensesim:KK15: çok narin bir insan kimse üzmez onu inşallah :KK60:

yine geleceğimmm:p

themis1990 themis1990 ya anne deyince direkt kendi annem beliriyor gözümde, hep onu baz alarak düşünüyorum, konuşuyorum; ondan. Yoksa kesinlikle katılıyorum, anneler hamura şekil veriyor; içinde olmalılar. Gerçi benim annem girerse siyasete ortalık karışır, çok fena şeyler olur. :KK53:
KilicBaligi KilicBaligi takibindeyim, saçlarımı Rapunzel misali yapıcam sayesinde :KK37: (inş. doğru kılıçbalığını etiketlemişimdir.)

kavun kokusu kavun kokusu şimdiki neslin anneleri eski zaman anneleri gibi değil

tek dertleri hamur açmak ev işleri örgü örmek değil

anne olunca kadınlıktan insanlıktan soyutlanmıyorsunuz

ha anne ha çocuksuz ne fark eder ki

böyle ayrıştırman çok yanlış

sanki anneliğin anlamı evde çoluk çocuk bakmak,bulaşık çamaşır yıkamaktan ibaret:KK53:

-huzur- -huzur- ben mi bu kız acaba diye düşünürüm.:KK53:
Shirine-alish Shirine-alish makara konu olduğında ilk aklıma gelen isim.:KK53:
@Dombik görümcelerine beni de ekleyecek bence yakında:KK53:
Bibibella Bibibella yazdıkça yaz OKUYALIM diyesim gelir içimden hep:KK54:
@Bilgece yorumların ustasııı:KK54:
A amberin ablaların ablası, özledim çok:KK14:@HarikaEylul ne durum yazsam koşar beğenir:KK45:

Unuttuğum olduysa affolaa:KK1:

Back