Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Olmuş di mi ama şiirim?
Bu şair yönümü bilmiyordunuz tabii.

Bilmiyorduk, olmuş tabii olmaz mı. Hatta ilk bana yazıldığı için kıskananlar olacaktır
Şu üpçük veri ve bu öpme kızı gidip bebeklere tükürmeyin, öpmeyin isimli konuya koysaydık keşke, konu sahibi oracıkta bayılırdı büyük ihtimalle

@Bilgece alıntı yapmayı tartışmaya yönelik durumlarda diye düşünmüştüm. Bizim de tartışmalık muhabbetimiz olmayınca alıntılara doyamadık. :)

_MedceziR_ yoldas seslerimiz daha hircin meydanlarda nasil yorumlamayi unuturum seni. Dedigin gibi bazi noktalarda ayri dusuyoruz ama kaderidir bu solun. Ayni olusum, ayni amac altinda bile ayrilir bazen yollar. Bu da elestirel kisiligimizden gelir. Bilgili, elestirel ve muthis guzel bir kadin medcezir yaa. Ilk gordugum andan beri begeniyorum. (Ufak bir yurume soz konusu oldu sjdnsjfb.)

marilyn monroe deme öyle cımbız falan, bilmiyordum alıntı şeyini ben
Gökkuşağı yap hemen kontrol edeceğim!

Bir de konunun özüne dönüp şey edeyim.
@Bilgece ve parkbyull genel anlamda düşüncelerimizin, hayata bakış açılarımızın hep zıt olduğu ama bu farklılıkları da en güzel konuşabildiğim kişilerden ikisi. Bu anlamda takdir ediyorum ikisini de. Düzgün ve güzel tartışmalar oluyor. "Karşı taraftan" güzel tartışılabilen insanlardan. Çok tartışmışızdır ama ikisine karşı da bir antipatim yok, umarım karşılıklıdır :)

karşı taraf demeyeydin iyiydi
Aynen karşılıklı

S shot biz seninle tartistik mi hic ya? birak antipati duymayi tartistigimizi bile hatirlamiyorum. Karsilikli merak etme, kin tutamam ben

Canım Bilgece'm, çok teşekkür ediyorum utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım.

@Bilgece tartışma derken saç saça baş başa girmedik tabii
Konuştuğumuz konular içinde görüşlerimiz farklı olduğu için tartıştık. Yani aslında sadece görüşlerimizi tartıştık, öyle forum genelindeki "tartışmalar" gibi tartışmadık tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…