Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

kavun kokusu benim yazı karakterimi kullanıyor, içten içe sinir oluyom kendisine ama kafa dengi bir insan, yorumlarını severim o ayrı

Uğur Işılak tarzı cevap vermek istiyorum:

Kafa dengi insanın kullandığı aynı yazı karakteri, karaktersizin karaktersizleştirdiği yazı karakterinden iyidir

sevde_ wwwwoooooowwwwww baskada birsey gelmiyor aklima, cok sevindim yaaaa....

O okypete bak söylüyorum sana yaşlandık, ben üyeleri tanımıyorum sen etiketlemeyi beceremiyosun
Sağolasın canım..Yanımda olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim..

Bu sevişme faslı kaç sayfa daha devam etcek ama ya, 2. kk meydan savaşı başlasın

Surrender 1 hafta evinde kamp kurduğum arkadaşım..Bol bol güldük eğlendik.."onu kendine ayırmış" ile beni koparan beyine, "lebebeblebeb" ile haftalarca güldüğümüz o videoya selam eder, yeni doğacak bebişi için insan etinden uzak durmasını öneririm

Saraylim marilyn monroe Duka Tesla Chelzy 27.01 @NancyFr Time Traveler @dansmarue S shot olivia @linda1402 sourapple , zaman zaman bazı hassas noktalarda ayrılsak ta, mücadelemiz bir..O yüzden yoldaş diyeceğim onlara. (unuttuğum varsa affola)

cognitive çapulcuların oyunlarına gelmeyen değerli bir kızkardeşim...selam ile..

office kazen bana karşı siteyi dikenli tellerle ördüğü vakit, bu konunun ilk versiyonuna yazdıklarını bana yazıyor sanıp " ne istiyorlar benden, tanımıyorlar beni, niye böyle yapıyoarlar" diye ağlardım Özelden konuştuğumuzda meğerse ne kadar yanlış anladığım ortaya çıktı..Neydi takık olduğun üye kız, adını unuttum bak yine yaşlılıktan heh işte ona yazıyormuş meğersem..seviyorum ofisi, zeki, komik, bilinçli..Bazen sesli güldüyor beni şu ekran karşısında :)

parkon Taş hatun, parkonumu da severim..

sevde_ saraylimin kızı olduğunu öğrendiğimde ufak çaplı bir şok geçirmiştim..Analı kızlı dolu bu hatunlar kardeşim :)
Hiç boş yorumunu görmedim..

@Bilgece Belki bulunduğum ruh halinden, belki başka şeylerden her mesajı bana batıyordu..Ben kin tutmam kimseye, hatta unuturum bile nickleri, ama bilgecenin üstüne az gitmedim
Babamın ölümünde incelik ve duyarlılık gösterip başsağlığında bulundu..Teşekkür ederim bu yüzden

tolin bu kızın yanarı döneri, hesabı kitabı yok..cidden dümdüz ve içinde zerre art niyet ve fesatlık taşımıyor..Hatalar yapıyor ama ders te alıyor hatalarından..seviyorum tolicanı..

MissCherryBlossom çatır çatır düz giden hatunum benim

@2KediAnnesi hay turbiş kadar başımıza taş düşsün Bana turbişi sevdirdi hatun :)
Ayrıca siyasi konularda da çizgimiz aynı..

Z zxshermine son derece naif ve duyarlı biri..

Son olarak, her ne kadar fazlasıyla üzülmeme sebep olduysa da, yine babamın ölümünde özelden gelip başsağlığı dileyen kişiye de teşekkür ederim, bu benim için insanlıktır.

Unuttuklarım illaki vardır, nolur kusura bakmasınlar..

Bu sevişkenlik te bitsin artık..

Mesela beyazgri den bahsedelim biraz
Öyle beğeniyorum öyle beğeniyorum ki, üstüne atlayıp sevmek istiyorum kendisini.

Ve elbette MuneMune hesabı doğrulanmış üye. aslında ona ulu orta yazmam biliyorum ki onu utandırır, mahçup eder :)

Ne diyeyim ki, az yanımda olmadı, az destek vermedi..Bu zor dönemimde ciddi manada elimden az tutmadı..
Hakkını ödeyemem..

He cımbızladığında tepişiyoruz biraz ama olsun, biliyor artık o beni :))

Uğur Işılak tarzı cevap vermek istiyorum:

Kafa dengi insanın kullandığı aynı yazı karakteri, karaktersizin karaktersizleştirdiği yazı karakterinden iyidir
marilyn monroe ile oluşturmuşsunuz güzel bir kombinasyon
Beraber girilen tartışmalarda çıkıyor zaman zaman tansiyon
Şu forumda az sayıda kişi paylaşıyoruz benzer vizyon
Aynı yazı karakterlerini kullanıp kurmuşsunuz adeta bir koalisyon

Akrostiş de olsaydı 10 puan 10 puan 10 puan gelecekti Barış abiden :) Videosunu bile aradım Ama hep bilmem kaç dakikalıktı.

Akrostiş de olsaydı 10 puan 10 puan 10 puan gelecekti Barış abiden :) Videosunu bile aradım Ama hep bilmem kaç dakikalıktı.
Karşıma çıktı bu forumda birdenbire
Apansız bir mesaj düştü bildirimlerime
Vakit çoktan olmuştu geç saat
Utandırmıştı güzel sözleri, heyhat
Ne var ki çok samimiydi, Kavun Kokusu

Köpek annesiydi o da benim gibi
Oğlu vardı dört ayaklı, pek de sevimli
Kanım kaynamıştı benim de ona
Usulca başladık bir yandan konuşmaya
Seninle benzer düşünüyoruz birçok hususu
Umut veriyorsun bana, Kavun Kokusu

10 puan 10 puan 10 puan. Ben susayım dudaklar konuşsun;

Tamam ben birini yericem simdi

Ama ilk once _MedceziR_ sana cevap vereyim, aynen ben de kimseye kin tutmam. Bugun kavga ettigimi yarın unuturum unutmasam bile obur gun unuturum

Hah gelelim yerecegim insana. Bak canim ben sana bi kerelik yardim etmek istedim. Ama cilkini cikardin. Uzak dur benden.. okey?? Gerci burayi okumazsin ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…