Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

27.01 27.01 biraz sohbet etme firsati yakalamistim. Cok tatli, canayakin, simsicak biri.

olivia olivia yine cok sicakkanli, icten, uyarilariyla beni frenleyen, sakinlestiren, gerekirse sinirlendigimde icimi kendisine dokmemi tembih eden bir feda savascisi ablam :D

Bu konunun eski, isim verilmeyen versiyonu kk meydan savaşına ramak kala kapatılmıştı. Sonlara doğru ne coşmuştuk bee, ben bile abartmıştım bazı yorumlarımı. :))
İnşallah bu konuda daha dostça atışılır. :p

marilyn monroe marilyn monroe küstah, kibirli, ukala, her haltı bildiğini sanan, kendini beğenmiş, marjinal, sivri dilli, terbiyesiz biri.
kendini gerçekten Marilyn Monroe sanıyor olmalı, bu kendini beğenmişliğin başka açıklaması olamaz. komik olduğunu düşünüyor, kendisine gülüyorum ama ağzımla değil.
:KK53:

bunun bir de ofiş versiyonunu alırsam sevinirim :27:

bu arada kızlar çok teşekkürler, mutlu oldum yorumlarınıza :) ben de yazacağım en kısa zamanda :)

K kuruyan fasulye tanımayı çok istediğim ama bir okadar ürkek bulduğum değerli beğeni arkadaşım. Bir varolup bir yok olan hatun kişi.
Yahu huysuzlugumu nerden biliyorsunuz aaaaaaaaa. Tamamen onyargili davranıyorsunuz :KK53:
İsim 27.01 altta da huysuz kova olunca adın huysuz olarak kaldı bence , nasıl ama ehheee :KK53:
:oops::KK23:

MeDceZir MeDceZir ,
@MedceziR_,
Atatürk sevdalısı.
_,
şu an kötü günler geçiriyor. baba kaybı en büyük acı.
sağlık sorunlarıda üstüne.
tekrar başınsağolsun ve sağlığına en kısa zamanda kavuşursun canım.

Son düzenleme:
office office
ilginç bi insan, böyle komik mi desem, ukala mı desem, kibirli mi desem, kendisine gıcık olan insanlar olduğunu biliyorum.
amma ve lakin...
kafası acayip çalışan bir insan, farklı düşündüğünüzde bile ondan öğreneceğiz çok şey var. körü körüne hiçbir şeyi ve hiç kimseyi savunmaz.
doğru bildiğinden şaşmaz ama karşıt fikirlere de açıktır.
zeki ve komik bir kadın
bu yüzden kendisini ukala bulanlar varmışmışmış ama kendisi hız kesmeden yola devam ediyor, iyi de yapıyor. her dönemin insanı değil ama çok vicdanlı bir insan.
iyi de bir anne anladığım kadarıyla evladıyla musmutlu olsun.

Back