Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

hanneslii de nick değişti sanırım.onunda yorumlarını beğenirdim
ha pardon o tekrar geldi galibada yeni nickini bilemiyorum

Şu beklentiyi karşılamak için içimde oluşan azim ne KPSS için olmuştu ne YDS için ne de başka bir şey
Sevgili Shot'ın zararsız sapığı gibiyim, yorum yazdığını görünce bir yere koşa koşa okumaya gidiyorum.

Haha estağfurullah :)
Valla tekrar diyorum yani beklentim yüksek. Omuzlarına bu sorumluluğu yüklüyorum. Yükselen değer olacaksın inşallah

O okypete kibarlığına ve karşı olduğu fikirlere bile saygı çerçevesinde yaklaşabilmesine hayran olduğum şahıs kendisi hemen hemen çoğu yorumuna da katılıyorumdur

@Bilgece yok ben değilim ama benlisini de çekerim yakında şu işler bir durulsun hallolsun
bu arada bilgece belki de taban tabana zıt görüşlerimizin olduğu ama buna rağmen bana hiçbir saygısızlığı olmamış bir insandır. genelde karşıt görüşten insanlar birbirlerine bu şekilde yaklaşmadığı için pek kaynaşamayız ama seviyorum bu kızı çünkü kalbi çok temiz

bu arada sanırım bahsettiğin üyeyi de biliyorum hatta konuşmuşluğum bile olabilir breakingbadd ile ama umrumda da değil açıkçası artık o mu değil mi..

bazilari zaten pusuda bekliyo; biri dertli bi konu acsa da saldirip kendi hayatimda sergiledigim mukemmel(!) durusumla ornek olsam diye.. oylelerinden bazilarinin burda, gercek hayatta olmak isteyip olamadiklari profili cizmeye calistiklarini dusunuyorum; guclu kadin ayaklari.. anca itici olunuyo iste zorlama olunca..

seni anmak boynumun borcu.
sitenin yaramaz tatlı kızı,nur içinde yat. Allah rahmet eylesin bebeğim
Hadi ya, cok üzüldüm, kendisini tanimam ama nick olarak aklimda, bir mahsuru yoksa ögrenebilirmiyim, neyi vardi ? Yada özeldenmi sorsaydim acaba bu soruyu ?
Saraylim ve sevde_ ikisini de ayırmam mümkün değil. Çok severim ve çok seviyeli bulurum ikisini de. Anne koz olduklarını öğrendiğimden beri bende yerleri daha başka oldu.
Iyi ki varlar
Anne kizmi ? Yani Sevde Saraylim`in kizimi ?

Saraylim ve sevde_ ikisini de ayırmam mümkün değil. Çok severim ve çok seviyeli bulurum ikisini de. Anne koz olduklarını öğrendiğimden beri bende yerleri daha başka oldu.
Iyi ki varlar
Sağol canım, sen de iyi ki varsın. Ben de senin yorumlarını beğeniyle okuyorum.

Hadi ya, cok üzüldüm, kendisini tanimam ama nick olarak aklimda, bir mahsuru yoksa ögrenebilirmiyim, neyi vardi ? Yada özeldenmi sorsaydim acaba bu soruyu ?
Anne kizmi ? Yani Sevde Saraylim`in kizimi ?

İvit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…