• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Eses07 Eses07 birkaç ay öneceye kadar ankarada yaşıyordum ama şimdi karadeniz semalarında bir ilçede çalışıyorum ve yaşıyorum çok uzak ya:KK70: hayat ne kadar ilginç ya bir kaç ayda birden herşey değişebiliyormuş :KK30: ama ankaraya gelince uğrarım kahveye trene atlar gelirim canımm:KK3:

themis1990 themis1990 sana katılıyorum ya ben bir kere saçıma prma yaptırdım en büyük çılgınlığım oydu hakkaten ilginç olmuştum o da bana yetti saçlarım bir daha kendine zor geldi daha daha da dokunmam:cool:@2kediannesi çılgınsın ya:KK70:

deadline deadline :D

tumblr_matcmaGCJI1qcm66ho1_400.gif

Çokta iyi yapmışım.fikrim hiç değismedi.öyle insanlari devlet makamlarında görmek istemiyorum.insaallah sana döner derken kınadığın basına gelmiş :) insaallah sizin gibilerini bulur.Doğru insana zarar gelmez.demek yanlışsinizki korkuyorsunuz,benim sözümden.benim hiç korkum yok.Allah herkesin içinide dışınıda bilir.kimse sizin hakaretlerinize boyun eğmek zorunda değil,değildi.
beni zorla polemige sokmayın.
Benimde sizleri gördükçe midem bulanıyor.

Back