BBayanHicKimse
bi aralar bi yeni uye vardi senin adini biliyordu. Farzet ki o burayi.okuyacak topigine seninle ilgili tonla sey yazmisti. O kimdi? Cok.merak ettim. Sonra da banlandi..
@Surrender profıl resmı cok asi duran bdv de gordugum fıkırlerı bana yakın uye :) tanısmasakta takıbımde olan :)) @bebem-1221 coksıcak kanlı sempatık , gercek dost .. cok ıctensin gercekten @Margarikotin guzel gozlu , sohbetıne doyamadıgımm guzel edıtorum..bana pozıtıf enerjı verıyorsunn .. bazen bnı anlamazz ama bız boyle anlasıyoruzz iştee :)) tatlibikiz
masum yuzlu , kokoşum benım yuzu kadar kendı de guzel , dost @SekerPancari71 keske aynı sehırde olsak dedıgım uyelerden .. hem huyu hem kendı guzel .. kaybetmek ıstemedıgım uye ve arkadaslarımdan bırısın cimcimegfb
yakısıklı oglusuna hayran oldugum tatlı anne , kıro dıye diline dustugum apajurcu kız :))
üslup üslup dedin etlerimi didikledin
a be acımasız ben ne dedim de beni mapısa ittin
hazırlıksız yakalandım bir don bile alamadım
senin için zalım dediler de ben hiç inandım
aliye rona melek kaldı yanında be hey zalım
yaka paça götürmeden haber ver donlarımızı alalım
şu an küsüm bir süre barışmayalım
cımbızını uzak tut benden bozuşmayalım
Forumumuza saçma sapan konular açmak için üye olan "fake üyeler" var malum. Hele bir tanesi var kendini fena halde belli ediyor, açtığı her konunun sonu "siz olsanız ne yapardınız" , "siz olsanız ne düşünürdünüz" tarzı "siz olsanız"lar ile bitiyor.Bizim forumun saf hatunları da her seferinde haline üzülüp teselli etmeye çalışıyor bu kişiyi... Yemeyin hatunlar, yemeyin. Baktınız ki konunun sonunda "siz olsanız xxx" yazıyor anlayın ki konu fake...
Dionee
Gizemli degilim hic ne soruyorlarsa cevap veriyorum valla gizli sakli biseyim yok, pek siradan bir sahisim merak edilecek biseyim yok
Bende seni merak ediyorum ismini her yerde goruyorum burda tanidiklarim senden guzel bahsediyor