Geçende biri bana küfür etti.Bana bir üye açtığım bir başlıkta ona herhangi bir kötü kelimem olmadığı halde argo kelime kullanarak yorum yaptı. Ben re yorumunu cevaplayarak aynı kelimeyi ona kullandım başka bir ekleme yapmadım bile ve sadece ben ban yedim. Banım açılıp sorduğumda şikayet ettiniz mi dedi alıntıda gözüken şeyi şikayet etmem gerekiyormuş. Neyse şikayet ettim üzerinden neredeyse 2 hafta geçti her gün kontrol ettim ve üyeye herhangi bir yaptırımda bulunulmadı. Belli ki forumda gruplaşma var yeni üyelere uygulanan cezalar eski üyelere uygulanmıyor. Kişi kendisi bana (ilk) hakaret edebilirken ceza almıyor fakat ben o kişiye ayna tutunca cezalandırılıyorum. Özellikle takip ettim 2 hafta ve hiç bir yaptırım uygulanmadı. Teşekkürler yönetim hesabımı silerseniz sevinirim böyle iğrenç kayırıcı ortamları sevmiyorum
Kim o üye?Bana bir üye açtığım bir başlıkta ona herhangi bir kötü kelimem olmadığı halde argo kelime kullanarak yorum yaptı. Ben re yorumunu cevaplayarak aynı kelimeyi ona kullandım başka bir ekleme yapmadım bile ve sadece ben ban yedim. Banım açılıp sorduğumda şikayet ettiniz mi dedi alıntıda gözüken şeyi şikayet etmem gerekiyormuş. Neyse şikayet ettim üzerinden neredeyse 2 hafta geçti her gün kontrol ettim ve üyeye herhangi bir yaptırımda bulunulmadı. Belli ki forumda gruplaşma var yeni üyelere uygulanan cezalar eski üyelere uygulanmıyor. Kişi kendisi bana (ilk) hakaret edebilirken ceza almıyor fakat ben o kişiye ayna tutunca cezalandırılıyorum. Özellikle takip ettim 2 hafta ve hiç bir yaptırım uygulanmadı. Teşekkürler yönetim hesabımı silerseniz sevinirim böyle iğrenç kayırıcı ortamları sevmiyorum
Yemin ediyorum herkes saçını tarıyor
Bu banlık bir şey değil kiGeçen yeni bir üyeye sinir olup "hiç de hoşgelmedin" yazdım 1 gün ban yedim
Durum bildirgesi yapmış bence deBu banlık bir şey değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?