Fortest erken gebelik testi sonucu

TheQueeninthenorth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.153
19.706
498
Gebelik bekleyenler bölümünde de paylaştım sonucumu ancak hamile arkadaşlardan da fikir almak istedim. Bat yarın ama bir kaç gün oynama olabiliyor. İlk kez denemeye başlamıştık. O yüzden hemen olmasına ihtimal vermiyordum hiç. Fortest erken gebelik testi uyguladım, yaklaşık bir dk içinde bu sonuç çıktı. Sizce var mı gebelik? Diğer konularda arkadaşlar hep tebrik ettiler ancak hem reglim gecikmediği için, hem de prospektüste 2.çizgi silik çıkarsa 48 saat içnde deneyin dediği için umutlanmak istemiyorum. Ne dersiniz?

Eklentiler

• 20170822_105235 (1)-min.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 2.114
Allah tamamina erdirsin. Testlerle pek hasir nesir oldugum icin bu kadar net. Kan vermeye gidebilirsin. Ilk deneme miydi?

geçen ay bebek sahibi olmaya karar verdik ancak bu süreçlerle ilgili doğru düzgün bir bilgiye sahip değildim. hatta geçen ay yumurtlama dönemimi dahi yanlış hesaplamışım. ilk kez bu ay doğru düzgün denedik. tahmini yumurtlama dönemimdeki bir kaç günü gün aşırı değerlendirdik. Yani eğer olduysa bebişimiz bizi hiç bekletmedi. sevinmeye korkuyorum boşa çıkacak diye.

Korkulacak birsey yok inan ki. Topik topik dolasiyorsun. Herkes ayni seyi soyluyor sana. Nerden mi biliyorum topikleri geziyorum )) heryerde sen. Korkma canim. Rabbimim lutfudur bu sana hersey gonlunce olsun. Yakininda hastane varsa gidip kan ver 1 saate sonucun cikar. Degerini gormus olursun. Yani kime sorarsan sor bu teste gore evett hamilesinnnn

ahah haklısın canım ne yapayım ya :) kara cahile döndüm vallahi bugün. başkasının testi olsa ben de kesin hamile derim çünkü silik çizginin dahi pozitif olabileceğini hepimiz biliyoruz. ama dedğim gibi bu fortest prospektüsünde yazan şey benim kafamı karıştırdı. çünkü geçen ay predictor yapmıştım onda silik de olsa pozitif diyordu. bunda demiyor. neyse kan testi yaptırmadan kesin bir şey söylemek mümkün olmayacak o belli =)

Gözün aydın canım benim, besbelli çizgi işte, yarın kan ver hemen bakalım bize de haber ver

Gözün aydın canım benim, besbelli çizgi işte, yarın kan ver hemen bakalım bize de haber ver

babam ameliyat olacağı için bugün onun yanında olacağım. fırsat bulabilirsem kan vermek istiyorum. ben hala regl bekliyorum bugün olmam lazım. kasık ağrılarım var olacakmış gibi ama lekelenme vs hiçbir şey yok daha. hala inanamıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…