• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

formasyon kaldırıldı mı?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
arkadaşlar mahkemede olan ve de kesinleşmeyen bir durumdu fen-edebiyat fakültesi öğrencilerinin formasyon alıp alamayacağı konusu fakat bugün öğrendiğim kadarıyla tamamen kaldırıldığı yöndedir bu konuda bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim.

evet kaldırıldı malesef onun yerine tezsiz yüksek lisansmı ne yapılacakmış tam bilmiyorum ama formasyon kaldırıldı

evet kaldırıldı malesef onun yerine tezsiz yüksek lisansmı ne yapılacakmış tam bilmiyorum ama formasyon kaldırıldı

valla önemseyipte cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim canım cidden çok merak ediyordum bu konuyu peki tezsiz yüksek lisans hakkında bilgin var mı nasıl olacakmış bu iş ya

canım ben açık ve uzaktan eğitim fakültesinde okuyorum ve fakülteden aldığım bilgiye göre biz alabiliyormuşuz bizim için geçerliymiş hala

canım ben açık ve uzaktan eğitim fakültesinde okuyorum ve fakülteden aldığım bilgiye göre biz alabiliyormuşuz bizim için geçerliymiş hala

anladım canım teşekkür ederim bilgin için bu arada hangi bölüm okuyorsun sen de benim gibi fen edebiyattan bir bölüm heralde

yok canım ben aöf okuyorum istanbul üniversitesine bağlı coğrafya bölümü

hmm anladım canım formasyon hakkında da kesin bilgi yok henüz bizim hocalarda birşey söylemedi neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah

Back