Formasyon 1.dönem bitti. Bırakmayı düşünüyorum. İşime yarar mı?

Prensese0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
30
5
29
Arkadaşlar İşletme bölümü mezunuyum ve formasyon almaya karar verdim. Ataması yok. 1.dönemi bitirdim. 2.dönem kayıtları başlamak üzere ve 1 yıl ücretli öğretmenlik yaptım stajdan muaf olabiliyorum. Ama 2.üniversite olarak bir öğretmenlik bölümü düşünüyorum ( okul öncesi veya sınıf). almaya devam edersem, ilerde eğitim fakültesinde bu bölümlerde verilen derslerden bazılarından muaf olabilir miyim? Acil cevap lütfen.

Arkadaşlar İşletme bölümü mezunuyum ve formasyon almaya karar verdim. Ataması yok. 1.dönemi bitirdim. 2.dönem kayıtları başlamak üzere ve 1 yıl ücretli öğretmenlik yaptım stajdan muaf olabiliyorum. Ama 2.üniversite olarak bir öğretmenlik bölümü düşünüyorum ( okul öncesi veya sınıf). almaya devam edersem, ilerde eğitim fakültesinde bu bölümlerde verilen derslerden bazılarından muaf olabilir miyim? Acil cevap lütfen.

Sistem degismediyse benim bildiğim herhangi bir bölümden alınan formasyon tüm öğretmenlik alanları için geçerli oluyor. Senin okuduğun formasyonu tamamlayan herhangi birinin sertifikasını gördün mü üzerinde bölüm ibaresi var mı?

sanırım yok. ve işletme mezunları henüz kadroya alınmıyor

sanırım yok. ve işletme mezunları henüz kadroya alınmıyor

Üzerinde işletme için olduğuna dair bir ibare yoksa her bölüm için aynı sertifikayı kullanabilirsin. Bence başlamışken bitir canım.

Ama eğitim fakültesi formasyon istemiyor. Ben eğitim fakültesinde okurken formasyonda aldığım derslerden muaf olur muyum onu merak ediyorum

Ama eğitim fakültesi formasyon istemiyor. Ben eğitim fakültesinde okurken formasyonda aldığım derslerden muaf olur muyum onu merak ediyorum

Aaa evet ben bölüm mezunu olduğum için eğitim fakültesinin sistemini düşünemedim :) onu başvurmayı düşündüğün fakülteyi arayıp sor istersen canım. Muhtemelen ortak dersleri kabul ederler.

Eğitim derslerinden muaf olursunuz. Bu arada herkese formasyon dağıtıyorlar, öğretmenlik mezunlarını atamiyorlar bu da ayrı bir sinir oluyorum .ama tabi bunun sizinle bir alakası yok.

X