forever lıvıng (aloe vera) ürünleri kullananlar varmı???

elfmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
445
38
118
bu markanın ürünlerının cok faydlı oldugunu duydum bılgısı olan varsa yazabılırmı? ayrıca zayıflattıgı ve cesıtlı hastalıklara karsı rahatlıkla kullanılabılırlıgınden söz edılıyor dogrumu bu???:44:

sevgili bayan arkadaşlarım ; forever kullanıcısı ve distribitörüyüm...soru ve uygun fiyatlı ürün taleplerinizde...distribitör olmak isteyenler bana çekinmeden ulaşabilirsiniz...ailemle birlikte sürekli kullandığımız ürünler olduğundan elimde sürekli stok mevcut...uygun fiyatlı temin edebilirsiniz...ya da izmirde yaşayan bayan arkadaşlar için distribütör kaydı açılıp ürünleri geliş fiyatından alma fırsatını kendinize yaratabilirsiniz...!!!!!!!!!

evt bende biliyorum. teyzemde kolik hastalığı vardı. foreverın jelini içiyordu. kadın yıllarca çekti. bununla geçti. Allahın takdiri tabi. sen ne öğrenmek istiyordun? elfmam

aloe ever shıeld koltuk altı rolonu kısacası stıck arıyorum arkadaşlar arkadaşım hedıye etmişti fakat bir türlü bulamadım nasıl kendi ellerimde gidip almak istiyorum siparişlere güvenmiyorum açıkcası satın alabileceğim istanbul mağazası varmı

Back