• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

For you da.... Sir ağda ısıtcısı tekli...

kızlar ben bugün internetten -Tanaçan Sir Ağda Makinası Seti- aldım.
arkadaşım almıştı sabah onunkini ödünç alıp kullandım süperdi yarım saatte nerdeyse tüm vücut tamam.. büyük kolaylık...
biraz pahalıya aldım ama içindekileri düşüünce değer :delikafadulden 67 TL
Setin İçindekiler :
4 Adet 50 ml Naturel Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Azulen Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Titanyum Kartuş Sir Ağda
100 Adet Özel Kesilmiş Ağda Bezi
1 Adet 50 ml Ağda Yağı veya 10 Adet Temizleme Mendili
1 Adet 50 ml Sir Ağda Makinası
1 Adet Ayaklık
1 Adet Elektrik Fişi

birde resim eklicem umarım yapabilirim:1shok:
ben kullanan biri olarak tavsiye ederim
içine oturmasın kartuşların tanesi 3 lira olsa 36 lira eder. 10lu ağda bezi 1 lira e 100 tane var diyosun oda 10 lira eder. ağda yağı zaten 10 lira 56 lira etti. makine 11 liraya geliyo :D:D:D

bende bu seti almak istiyorumda 50 ml kartuş bulamayabilirim çünkü baktığım yerlerde 100 ml'lik vardı. bide 67 lirayı tık diye ödeyemem :)

Son düzenleme:
Kızlar FOR YOU iflasını verdi tüketici gazetenize haberiniz olsun tek tek kapanıyorlar
Varsa ihtiyacınız alın derim hemen
Benim çevremdekiler kapandı taksimdeki kapanmadan almıştım ne ihtiyacım varsa
Göz altı kspstıcıları çok hoştu başka yerde bulamıyorum onlardan hepsini aldımkaydirigubbakcemile3
Haberiniz olsuuuunnnn:1rolleyes:

içine oturmasın kartuşların tanesi 3 lira olsa 36 lira eder. 10lu ağda bezi 1 lira e 100 tane var diyosun oda 10 lira eder. ağda yağı zaten 10 lira 56 lira etti. makine 11 liraya geliyo :D:D:D

bende bu seti almak istiyorumda 50 ml kartuş bulamayabilirim çünkü baktığım yerlerde 100 ml'lik vardı. bide 67 lirayı tık diye ödeyemem :)

üretici firma ile görüştüm 50ml kartuşlar zor bulunuyormuş ben kartuşalrım bitince ne yapacağım dedimÇok üzgünüm çoook onlarda izi aramanız ve tel ile sipariş vermeniz yeterli 1 adet dahi olsa ücretsiz kargo ile yolladıklarını bildirdiler çokkkkk sevindim içim rahatladı :içelim:
umarım sende alırsın taksitte yapıyorlar.....

üretici firma ile görüştüm 50ml kartuşlar zor bulunuyormuş ben kartuşalrım bitince ne yapacağım dedimÇok üzgünüm çoook onlarda izi aramanız ve tel ile sipariş vermeniz yeterli 1 adet dahi olsa ücretsiz kargo ile yolladıklarını bildirdiler çokkkkk sevindim içim rahatladı :içelim:

amann süper bide ücretsiz kargoo bende alcam param oluncaa sen kullandın dımı cok begendınn bu arradaa hayırlı olsun cnmmkaydirigubbakcemile5

kredi kartım yokki taksit yaptırim olsada nette kullanmazdım herhalde :)

ya canım bizim mersinde platin diye kozmetik süpermaketi var oraya baktım tüm kartuşlar 100 ml. ben alırsam vivol alacam galiba yada vivet onlar daha ucuz.

ayy ewt bizim nazillidekide kapandı:D zaten bi orası wardı aradıgımı bulduumsenağlama

ayy sendemı nazilldesın:))bende cnm sıkıldıkca orayaa gıdıyodum cok güzel ürünler wardı dımııı:mymeka:ama kapandıııı:mymeka:

kredi kartım yokki taksit yaptırim olsada nette kullanmazdım herhalde :)

ya canım bizim mersinde platin diye kozmetik süpermaketi var oraya baktım tüm kartuşlar 100 ml. ben alırsam vivol alacam galiba yada vivet onlar daha ucuz.

ewet cnm hep 100 ml aslında 50 ml daha ıyı cnm pekı vıvet ve vıvol un fiyatı ne kadar ve onların icinde neler warkaydirigubbakcemile5

ewet cnm hep 100 ml aslında 50 ml daha ıyı cnm pekı vıvet ve vıvol un fiyatı ne kadar ve onların icinde neler warkaydirigubbakcemile5
ben nette gördüm vivol 10 tane ağda bezi 4 tane 100 ml kartuş, ısıtıcı, ağda temizleme yağı bi şişe ve yanında vivol karınca yumurtası kremi hediyeli 39.30 bide vivet gördüm oda vivolün aynısı bitek ağda temizleme yağı yerine mendil var 3 tane tabi hediyesi yok o da 31.90

ayy amannn ya oda güzelmiş bakalım artık cnm sen alırsan yaz buraya mutlakaa cnm

aynen cnm bende param olursa alcamm ahh ahhh nolcak bu ögrencının hali

Back
X