• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

For you da.... Sir ağda ısıtcısı tekli...

ay cnm cok tatlısın yaakaydirigubbakcemile5rooll on sır agdalar warya onun seklınde rooll on agdayı ıcıne koyuyosun ısınıyoo tatlım yanı suda kaynatcam dıye ugrasmıyosun sekerımmmma.s.

o senin tatlılığın şekerim. sen al dediğin yerden kullanışlıysa bize söle bizde alalım heeeeeeeee. inşl. bi gün deli gibi ağda yapabilirim :roflol:

insalah çilekcım ben de hala arastırıyorum bıde paramın gelmesını beklıyom eee ınsan ögrencı olunca :)))hemen alcm öptum cnm

ayy bu konuyu yeni gördüm ben de sırf babamın mutfaktan çıkmaması yüzünden ağda yapamıyorum mutfağa suyu ısıtmak için git gel yapamıyorum. bu yüzden hep makine yapıyorum. bu makineyi yeni duydum elif sen denedin mi başka deneyenler var mı nasıl bi makine bu ya?

kızlar valla ben vivol marka elektirikli ısıtıcı aldım hiç güzel ısıtmıyor saatlerce bekliyorsun ısınsın diye o yüzden eski yöntemime geri döndüm bence ekonomik durumunuz varsa kuaföre gidip sir ağda yaptırmanızı tavsiye ederim.

Her seferinde makinedeki ada bittikçe yeniden içine ekliyorsunuz değilmi? Ağdayı makieneye koymak zor olmuyormu?

for youya bakmam lazım bende var ama başka marka ama tek kelimeyle harika...dediğinize göre for youdaki iyi değil.gidip görmekte fayda var.belkide hatalısı denk gelmiştir. ben sadece 8-10 dakika ısınmasını bekliyorum.süper ısıtıyor.eskkiden ağda yapmak işkence gibiydi şimdi yarım saat bile sürmüyor.
bu arada tüpün içindeki ağda bende 2 kullanımda yetiyor.kol bacak bikini 2şer kullanım.

Son düzenleme:
arkadaşlarrrrr!

diğer bir forum sayfasında da yazdım; vivetin ısıtıcısı çok güzel! hem elifffffff (:P) arkadaşım, şeklinin güzel olması değil önemli olan işlevli olması değil mi?

vivetin seti var, 32 ytl faln gibi bir fiyata, içinde her şey var, komple bir set, bence süper!

galiba teklisi de var, ben de watsonlarda falan görmüştüm, ama set o kadar uygun fiyata geliyordu ki onu aldım...

umarım işinize yarar...

ben italyan sir ağda makinasını aldım ve çokta memnumum 40 liraya almıştım ve çok kullanışlı sir kartuşlarıda ekstra olarak 3.5 liradan almıştım.ama setin içinde zaten 2 kartuş kagıt ve yag var.isteyenlere aldıgım yeri tarif edebilirim

nerden aldınız.. ben istiyorum yerini tarif etmenizi kaydirigubbakcemile2

ya bende de sir ağda kartuşu var ama ısıtıcısını bulamıyorum bulduklarımda çok pahalı aldım öle duruyo kartuşlar ısıtıp kullanmak çok zor oluyo

kızlar ben bugün internetten -Tanaçan Sir Ağda Makinası Seti- aldım.
arkadaşım almıştı sabah onunkini ödünç alıp kullandım süperdi yarım saatte nerdeyse tüm vücut tamam.. büyük kolaylık...
biraz pahalıya aldım ama içindekileri düşüünce değer :delikafadulden 67 TL
Setin İçindekiler :
4 Adet 50 ml Naturel Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Azulen Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Titanyum Kartuş Sir Ağda
100 Adet Özel Kesilmiş Ağda Bezi
1 Adet 50 ml Ağda Yağı veya 10 Adet Temizleme Mendili
1 Adet 50 ml Sir Ağda Makinası
1 Adet Ayaklık
1 Adet Elektrik Fişi

birde resim eklicem umarım yapabilirim:1shok:
ben kullanan biri olarak tavsiye ederim

Eklentiler

• $ur_126_1071_1567_73354.jpg
    $ur_126_1071_1567_73354.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
kızlar ben bugün internetten -Tanaçan Sir Ağda Makinası Seti- aldım.
arkadaşım almıştı sabah onunkini ödünç alıp kullandım süperdi yarım saatte nerdeyse tüm vücut tamam.. büyük kolaylık...
biraz pahalıya aldım ama içindekileri düşüünce değer :delikafadulden 67 TL
Setin İçindekiler :
4 Adet 50 ml Naturel Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Azulen Kartuş Sir Ağda
4 Adet 50 ml Titanyum Kartuş Sir Ağda
100 Adet Özel Kesilmiş Ağda Bezi
1 Adet 50 ml Ağda Yağı veya 10 Adet Temizleme Mendili
1 Adet 50 ml Sir Ağda Makinası
1 Adet Ayaklık
1 Adet Elektrik Fişi

birde resim eklicem umarım yapabilirim:1shok:
ben kullanan biri olarak tavsiye ederim
hayırlı olsun bu set aklıma yattı da 50 ml kartuşu piyasada bulamam sanırım bakmıştım hep 100 ml'di. bir de nerden aldın yani hangi siteden?

deryeıncı hayırlı olsun cnm cok guzel ama pahalı :((bende shoppıng tv de gördum vıvol agda seti 33 ytl bunu kullanan varmı acabaa

deryeıncı hayırlı olsun cnm cok guzel ama pahalı :((bende shoppıng tv de gördum vıvol agda seti 33 ytl bunu kullanan varmı acabaa
kullanmadım ama nette kullanıcı yorumlarını okumuştum iyiydi. alacam böyle bi ağda seti. bi sitede gördüm vivol ağda seti + vivol karınca yumurtası yağı kremi 39.30 ben onu almayı düşünüyorum.

teşekkür ederim..
site ismi vermem doğru olur mu? bilmiyorumCADIARZU
ama verdiğim ismi yazıp arattığınızda site hemen çıkıyor.
pahalı ama 12 50ml ağda var 100 tane de ağda bezi var
ayrı ayrı alınca hemen hemen bu fita gelir heralde bide kullanımı kolay geldi rahat ettim
siz böle diince biraz içime otur du ama:bbo:

Son düzenleme:
deryaıncı ıcıne oturmasın ınceledım cnm dogru dıyosun o kartusların tanesı 3 ytl den baslıyo zaten ıyı almıssın bıtanem sen bende alcam ama parammm yokkk:delphin:

Back
X