Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
For you da.... Sir ağda ısıtcısı tekli...
- Konu Sahibi Afro
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bilen duyan gören yokmu kıslar yaa bayram gelıyo bacaklarımı örcem yakında :)))
:roflol::roflol:
örecen misırnaşık şey
canım ben de gördüm o kiti ama sana şunu diyim ısıtıcısını bilmem ama o ağdanın kullanımı çok zor geliyor bana çok yapış yapış oluyo ya da ben beceremedim bilmiyorum
onun yerine sesu nun ılık sirli ağdasını tavsiye ederim hem kolay kullanımlı hem kolay temizleniyo hem de güzel kokuyo portakal kokulu olanı
sen bilirsin yine de cnm
:roflol::roflol:
örecen misırnaşık şey
canım ben de gördüm o kiti ama sana şunu diyim ısıtıcısını bilmem ama o ağdanın kullanımı çok zor geliyor bana çok yapış yapış oluyo ya da ben beceremedim bilmiyorum
onun yerine sesu nun ılık sirli ağdasını tavsiye ederim hem kolay kullanımlı hem kolay temizleniyo hem de güzel kokuyo portakal kokulu olanı
sen bilirsin yine de cnm
cnm bende onu yapamıyorum malesef siragdayı ısıtarak kullanıyodum ama sıkıldım artık a.s.
S
sis___
Ziyaretçi
ya ben de vivet in öyle bi paketini buldum, içinde ısıtıcısı vardı, iki tane agda, 2 paket agda bezi ve 2 tane de temizleme mendili. cantası da var. 37 ytl idi, ama gercekten guzel ısıtıyo mu bilemedigim için almadım. kullanan var mı kızlar? çok kullanışlı görunuyor ama bi de guzel ısıtmıyosa agdayı kötü olur :)
tesekur ederım cnm kaydirigubbakcemile5sen ısıtıcısnımı aldın yoksa sir agdasını mı anlamdımkafamçokkarıştıcanım ben for you daki sir agdadan aldım kollarım bacaklarım için kullanıyorum .ısınmasından ve tüyleri tamamen temizlemesinden çok memnunum ..tavsiye ederim tatlım
S
sis___
Ziyaretçi
nasıl bi ısıtıcı kızlar elektiklimi nası fisfisfis
ewt elektrikli, roll-on agdanın sıgabilecegi buyuklukte, çok yer de kaplamıyor yani. kullanışlı gibi görunuyor ama emin değilim :)
ewt elektrikli, roll-on agdanın sıgabilecegi buyuklukte, çok yer de kaplamıyor yani. kullanışlı gibi görunuyor ama emin değilim :)
sagol canım cevap için ben cunku ocaga cok bulastırıyorum agda yaparken o bakımdan sorum cun ku hiç görmedim ole bi alet
denemekte yarar var o zaman
ŞenizŞeniz
yaaaa eliiifffffffffffff bu nsl bişey bende almak isterim kullanışlıysa.yeni epilatör aldım resmen sivilce bastı beni ağda yapmak istiyorum bende.bu sir ağda makinesi deil galiba sadece sir ağdayı ısıtan bişey herhalde içinde de ağda v.s. falan var herhalde.roll-on lu sir ağdalar kullanışlı ama ondan mı eliffffffff kıs kaç tane f var allah iiliğini versin :)))
S
sis___
Ziyaretçi
geçen sene almıştım for youdan.hiç mmnun kalmadm hiç ısıtmıyor kaynamış suda bekletmk bile daha çok işe yarıyor.ben hiiç ama hiç tavsye etmem
hadi ya :S ben de kaynamış suda ısıtıyorum agdayı normalde ama suyu sürekli değiştirmek gerekıyor, soguyor cunku. yapış yapış oluyo sonra da her yer sinir oluyorum.
ben kettleda kaynatıyorum suyu sonra demliğin içine döküyorum ağdayı içine oturtuyorum böylelikle demlikteki su çabuk soğumuyor hep kaynak gibi oluo hatta bi keresinde elim yandı çook beklemişti halbuki.ısıtıcıya gelince bence gereksz yere 27 ytl vermişim bi köşede duruyor çok iyi ısıtmıor istediim kıvamda olmuo ağda hep bi sertlik oluo maalesef...yine de siz bilirsiniz belki de ben kullanamadım..
yaaaa eliiifffffffffffff bu nsl bişey bende almak isterim kullanışlıysa.yeni epilatör aldım resmen sivilce bastı beni ağda yapmak istiyorum bende.bu sir ağda makinesi deil galiba sadece sir ağdayı ısıtan bişey herhalde içinde de ağda v.s. falan var herhalde.roll-on lu sir ağdalar kullanışlı ama ondan mı eliffffffff kıs kaç tane f var allah iiliğini versin :)))
ay cnm cok tatlısın yaakaydirigubbakcemile5rooll on sır agdalar warya onun seklınde rooll on agdayı ıcıne koyuyosun ısınıyoo tatlım yanı suda kaynatcam dıye ugrasmıyosun sekerımmmma.s.
o zaman for you dakı ıyı degıl kıslar ben sldıgım yere sölıcem sımdı bı ürün aldıgımız da ılk 7 gün begenmezsek degıstrme hakkımız var sonucta kanunlar böle hemde sıkayet sebebı olmadan ben alcam zaman sölıcem eger kabul ederlerse öle alcm sonucta paramzı sokaga atmıs gıbı oluyoruz ıse yaramayıncaa dımdı