• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

For you da.... Sir ağda ısıtcısı tekli...

Afro

minik prensesıyım
Kayıtlı Üye
kıslar bugun for you da gördum tekli sir agda ısıtıcıs fıyatı cook uygun 27 ytl ıcınde 1 tane makıne 1 tane roll on agda bıde agda bezı var markası bilenıor mını kit kullanan warmı cok ıhtıyacım war kıslar netten baktım aama bulamadım yardım edersenız sewınırım :1hug:

bilen duyan gören yokmu kıslar yaa bayram gelıyo bacaklarımı örcem yakında :)))

bilen duyan gören yokmu kıslar yaa bayram gelıyo bacaklarımı örcem yakında :)))

:roflol::roflol:

örecen misırnaşık şey

canım ben de gördüm o kiti ama sana şunu diyim ısıtıcısını bilmem ama o ağdanın kullanımı çok zor geliyor bana çok yapış yapış oluyo ya da ben beceremedim bilmiyorum

onun yerine sesu nun ılık sirli ağdasını tavsiye ederim hem kolay kullanımlı hem kolay temizleniyo hem de güzel kokuyo portakal kokulu olanı

sen bilirsin yine de cnm

:roflol::roflol:

örecen misırnaşık şey

canım ben de gördüm o kiti ama sana şunu diyim ısıtıcısını bilmem ama o ağdanın kullanımı çok zor geliyor bana çok yapış yapış oluyo ya da ben beceremedim bilmiyorum

onun yerine sesu nun ılık sirli ağdasını tavsiye ederim hem kolay kullanımlı hem kolay temizleniyo hem de güzel kokuyo portakal kokulu olanı

sen bilirsin yine de cnm

cnm bende onu yapamıyorum malesef siragdayı ısıtarak kullanıyodum ama sıkıldım artık a.s.

saol mınıkız bende emın olmak ıstemeden almak ıstemıyorum

ya ben de vivet in öyle bi paketini buldum, içinde ısıtıcısı vardı, iki tane agda, 2 paket agda bezi ve 2 tane de temizleme mendili. cantası da var. 37 ytl idi, ama gercekten guzel ısıtıyo mu bilemedigim için almadım. kullanan var mı kızlar? çok kullanışlı görunuyor ama bi de guzel ısıtmıyosa agdayı kötü olur :)

ben bugun carsıya baktım 30 ytl heryerde ama ısıtıcı cok kalın nasıl rahat edebılırmıyım bılmıyorum en guzelı for you dakı kıslar sekıl olarak ben ce

canım ben for you daki sir agdadan aldım kollarım bacaklarım için kullanıyorum .ısınmasından ve tüyleri tamamen temizlemesinden çok memnunum ..tavsiye ederim tatlım

canım ben for you daki sir agdadan aldım kollarım bacaklarım için kullanıyorum .ısınmasından ve tüyleri tamamen temizlemesinden çok memnunum ..tavsiye ederim tatlım
tesekur ederım cnm kaydirigubbakcemile5sen ısıtıcısnımı aldın yoksa sir agdasını mı anlamdımkafamçokkarıştı

ewt elektrikli, roll-on agdanın sıgabilecegi buyuklukte, çok yer de kaplamıyor yani. kullanışlı gibi görunuyor ama emin değilim :)

sagol canım cevap için ben cunku ocaga cok bulastırıyorum agda yaparken o bakımdan sorum cun ku hiç görmedim ole bi alet
denemekte yarar var o zaman
ŞenizŞeniz

kıslar herkes cok kullanıslı oldugunu söluyo ben en kısa zmanda almak istıyorumm

yaaaa eliiifffffffffffff bu nsl bişey bende almak isterim kullanışlıysa.yeni epilatör aldım resmen sivilce bastı beni ağda yapmak istiyorum bende.bu sir ağda makinesi deil galiba sadece sir ağdayı ısıtan bişey herhalde içinde de ağda v.s. falan var herhalde.roll-on lu sir ağdalar kullanışlı ama ondan mı eliffffffff kıs kaç tane f var allah iiliğini versin :)))

geçen sene almıştım for youdan.hiç mmnun kalmadm hiç ısıtmıyor kaynamış suda bekletmk bile daha çok işe yarıyor.ben hiiç ama hiç tavsye etmem

geçen sene almıştım for youdan.hiç mmnun kalmadm hiç ısıtmıyor kaynamış suda bekletmk bile daha çok işe yarıyor.ben hiiç ama hiç tavsye etmem

hadi ya :S ben de kaynamış suda ısıtıyorum agdayı normalde ama suyu sürekli değiştirmek gerekıyor, soguyor cunku. yapış yapış oluyo sonra da her yer sinir oluyorum.

ben kettleda kaynatıyorum suyu sonra demliğin içine döküyorum ağdayı içine oturtuyorum böylelikle demlikteki su çabuk soğumuyor hep kaynak gibi oluo hatta bi keresinde elim yandı çook beklemişti halbuki.ısıtıcıya gelince bence gereksz yere 27 ytl vermişim bi köşede duruyor çok iyi ısıtmıor istediim kıvamda olmuo ağda hep bi sertlik oluo maalesef...yine de siz bilirsiniz belki de ben kullanamadım..

yaaaa eliiifffffffffffff bu nsl bişey bende almak isterim kullanışlıysa.yeni epilatör aldım resmen sivilce bastı beni ağda yapmak istiyorum bende.bu sir ağda makinesi deil galiba sadece sir ağdayı ısıtan bişey herhalde içinde de ağda v.s. falan var herhalde.roll-on lu sir ağdalar kullanışlı ama ondan mı eliffffffff kıs kaç tane f var allah iiliğini versin :)))

ay cnm cok tatlısın yaakaydirigubbakcemile5rooll on sır agdalar warya onun seklınde rooll on agdayı ıcıne koyuyosun ısınıyoo tatlım yanı suda kaynatcam dıye ugrasmıyosun sekerımmmma.s.

o zaman for you dakı ıyı degıl kıslar ben sldıgım yere sölıcem sımdı bı ürün aldıgımız da ılk 7 gün begenmezsek degıstrme hakkımız var sonucta kanunlar böle hemde sıkayet sebebı olmadan ben alcam zaman sölıcem eger kabul ederlerse öle alcm sonucta paramzı sokaga atmıs gıbı oluyoruz ıse yaramayıncaa dımdı

Back
X