Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman fondotenin doğru seçim değil ne tür kulanıyorsun likit olanlardanmı diğerlerindenmi bende de aynısı oldu ama fondöteni değiştirince bu sorun gitti mesela şuan aynı markanın iki tane fondöteni var ikincisini bir çok kişinin tavsiyesi üzerine övünçle almıştım birinci aldığımdan çok daha iyi olacak diye tıpkı sendeki etkileri yaptı bende ve daha bir çok marka kullandım ama şuan kullandığımın önüne geçemez çok sıvı temizleme sütü gibi böyle sıvı fondötenler vardır ama onların kıvamı koyudur bir damladan daha az yüzüne sürüp uyguluyorsun kesinlikle hiç belli olmuyor tabi renkkonusunu doğru seçmen gerek
bende de bu sorun vardı hatta belirgin bi şekilde baktım olmuyor çözüm aradım
yüz yıkama jeline başladım cildimi makyajımı onla temizliyorum
ardından nemlendiricimi asla eksik etmem
cildimin kurumasına izin vermiyorum banyodan sonra yüzmü yıkayınca hemen nemlendiri
ayrıca bu da yetmiyor
2günde bir 2 ayrı peeling kullanıyorm çok ama çok memnunum
onca zaman bu yöntemleri deneseydim sorun yaşamazdım
ayna karşısında sinirden makyajımı defalarca yeniden yaptığım günleri hatırlıyorum
fakat çözüm yolumu buldum çok şükür
artık hiç bir pullanma falan yaşamıyorum çok rahatım çok herkese tavsiyem yüz temizleme jeli ve özellikle peeling mutlaka düzenli kullanın
faydasını kesinlikle görüceksiniz kesinlikle