Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondotenin pul pul görünmesi

olmuyo cnm nemlendiricisiz sürmüyorum zaten yinede aynı görüntü makyaj yapamıyorum bu yüzden yaaa

ozaman fondotenin doğru seçim değil ne tür kulanıyorsun likit olanlardanmı diğerlerindenmi bende de aynısı oldu ama fondöteni değiştirince bu sorun gitti mesela şuan aynı markanın iki tane fondöteni var ikincisini bir çok kişinin tavsiyesi üzerine övünçle almıştım birinci aldığımdan çok daha iyi olacak diye tıpkı sendeki etkileri yaptı bende ve daha bir çok marka kullandım ama şuan kullandığımın önüne geçemez çok sıvı temizleme sütü gibi böyle sıvı fondötenler vardır ama onların kıvamı koyudur bir damladan daha az yüzüne sürüp uyguluyorsun kesinlikle hiç belli olmuyor tabi renkkonusunu doğru seçmen gerek

Peeling yap, sonra yoğun ve cildine uygun bir nemlendirici kullan, hallolur, ben öyle yapıyorum yoksa pul pul kötü görünüyor. zemuszemus

ozaman fondotenin doğru seçim değil ne tür kulanıyorsun likit olanlardanmı diğerlerindenmi bende de aynısı oldu ama fondöteni değiştirince bu sorun gitti mesela şuan aynı markanın iki tane fondöteni var ikincisini bir çok kişinin tavsiyesi üzerine övünçle almıştım birinci aldığımdan çok daha iyi olacak diye tıpkı sendeki etkileri yaptı bende ve daha bir çok marka kullandım ama şuan kullandığımın önüne geçemez çok sıvı temizleme sütü gibi böyle sıvı fondötenler vardır ama onların kıvamı koyudur bir damladan daha az yüzüne sürüp uyguluyorsun kesinlikle hiç belli olmuyor tabi renkkonusunu doğru seçmen gerek

hangi fondoteni kullanıyosun inş bendede ii olur

Valla ben peling yapıyorum bi güzel nemlendiriyorum hatta yağlı krem sürüyorum yinede güzel durmuyor..
Özellikle burnum pul pul görünüyor yaa o yüzden kullanamıyorum..
Bide tenimde beyaz zaten daha çok belli oluyor..
Zaten kullanmama gerekte yok aslında ama cildi daha güzel gösterdiğide bi gerçek insan arada istiyor işte..

ya benim cildimde sivilce var:çok üzgünüm: böle büyük deilde yüzümde tomurcuklar halinde aslında sürmemem gerekir ama bazen çok sinir oluyorum fondoten sürüyorum onun altında tomurcuklar kaybolmuyo tabi çok kötü duruyo bildiniz ii marka varmı kapatabilcek yardımcı olursanız sevinirim...

ya bide bn henuz yeni katıldım siteye acemiyim biraz yeni konuyu nerden açıyoruz acaba bide buna yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler

kesinlikle artistry i öneririm süper bişi tam aradığınız fondoten diyebilirim aynı dert bendede vardi ama suan yok artik (amway in ürünüdürı) fiyati 40 tl

benimde öyle problemim var
pleeling yapıp nemlendirici sürüp kullanıyorum pudra veya fondoteni yine pul pul görünüyor ya da çatlak gibi çizgi çizgi oluyor, özellikle burun ve çevremde

ne yapmam lazım marka ve çeşit değiştirdem yine aynı problem var

fondoteni fondoten fırçasıyla uygulamak da çok farkediyor, önce nemlendirici sürüp fırçayla uyguladığımızda topaklanma az olur çünkü fazlasını fırça alıyor az bir fondtenle güzelce foşur foşur resim yapar gibi yayıp üstüne pamukla pat pat yapıyorum ben işe yarıyor =)
bu arada fırçanın kalitesi de önemli tabi
her şey de önemli arkadaş =)

fondöten seçiminden dolayı da olabilir, mesela bourjois healty mix, maybelline affinitone vs bunlar kuru bölgeleri daha da ortaya çıkarıyor

ama eğer cildiniz yeterli neme sahip değilse, ölü deriler varsa, isterseniz 1000 liralık fondöten ve fırça kullanın yine de pul pul gözükür. makyaj bazı da kurtarmaz

nem çok önemli. cildiniz yağlı olsa bile nemlendirici sürmelisiniz makyajdan önce, ve her gece yatmadan önce.

bende de bu pul pul sorunu vardı ama çözdüm gibi.. cildiniz yağlı olsa bile nemsiz olabilir. benim cildim nemsizdi mesela ondan öyle gözüküyordu.

3 tane ürün önereyim belki burayı okuyan misafirler de faydalanır alır, pahalı değil bu ürünler..

haftada 1 ya da 2 kez peeling yapmalısınız: yves rocher kayısılı peeling çok güzeldir. fiyatı 10 15 lira bir şey.

haftada 1 2 kez (ya da cildinizin nemsiz hafif kuru kaldığını anladığınızda) nem maskesi yapmalısınız, nemlendiriciler de yeteri kadar nem veremeyebiliyor. the body shop aleo nem maskesi süreceksiniz krem sürer gibi, çok aşırı yoğurt gibi sürmeyin. sonra bırakın kalsın öyle cildiniz emsin emebildiği kadar. sonra pamukla silin hafifçe. fiyatı 30 35 liraydı ama 3 4 ay yeter bile.

nemlendirici olarak size kalmış artık ama hem ucuz hem de güzel bi şey derseniiiiz, olay active hydrating pembe kutudaki nemlendiricisi çok güzeldir, kuru ya da yağlı-karma cilde göre 2 çeşidi var. makyaj altı için de çok iyi, sürer sürmez emiyor. fiyatı watsonslarda falan 15 lira ama daha ucuza bile bulabilirsiniz küçük kozmetikçilerde.

bu dediklerimi yapın pul pul sorununuz bitecek :KK34:

haaa bir de, fondöten sürmeden önce cildinizi temizlemelisiniz
yüz yıkama jeli, sütü vs vs bir şey ile

ben olay yüz yıkama jeli kullanıyordum o güzel bayaa, garnier kullandım o cildimi gerdi, şimdi otacı gül suyu ile temizliyorum

kirli cilde fondöten sürülmez :KK20:

bende de bu sorun vardı hatta belirgin bi şekilde baktım olmuyor çözüm aradım
yüz yıkama jeline başladım cildimi makyajımı onla temizliyorum
ardından nemlendiricimi asla eksik etmem
cildimin kurumasına izin vermiyorum banyodan sonra yüzmü yıkayınca hemen nemlendiri

ayrıca bu da yetmiyor

2günde bir 2 ayrı peeling kullanıyorm çok ama çok memnunum

onca zaman bu yöntemleri deneseydim sorun yaşamazdım
ayna karşısında sinirden makyajımı defalarca yeniden yaptığım günleri hatırlıyorum

fakat çözüm yolumu buldum çok şükür

artık hiç bir pullanma falan yaşamıyorum çok rahatım çok herkese tavsiyem yüz temizleme jeli ve özellikle peeling mutlaka düzenli kullanın
:KK12: :KK12: :KK12:
faydasını kesinlikle görüceksiniz kesinlikle

bende de bu sorun vardı hatta belirgin bi şekilde baktım olmuyor çözüm aradım
yüz yıkama jeline başladım cildimi makyajımı onla temizliyorum
ardından nemlendiricimi asla eksik etmem
cildimin kurumasına izin vermiyorum banyodan sonra yüzmü yıkayınca hemen nemlendiri

ayrıca bu da yetmiyor

2günde bir 2 ayrı peeling kullanıyorm çok ama çok memnunum

onca zaman bu yöntemleri deneseydim sorun yaşamazdım
ayna karşısında sinirden makyajımı defalarca yeniden yaptığım günleri hatırlıyorum

fakat çözüm yolumu buldum çok şükür

artık hiç bir pullanma falan yaşamıyorum çok rahatım çok herkese tavsiyem yüz temizleme jeli ve özellikle peeling mutlaka düzenli kullanın
:KK12: :KK12: :KK12:
faydasını kesinlikle görüceksiniz kesinlikle

aynen canım, peeling, temizleme ürünü, nemlendirici bunlar çok önemli. cilt kaliteli olunca fondöten güzel duruyor, yoksa 100 liralık fondöten bile alsanız ı ıh, pütür pütür olur

ha bir de hangi peelingleri kullanıyorsun 2 günde bi çok gelmiyor mu?

Son düzenleme:
1.haftada bir peeling
2.fondötenden 10 dk önce güzel bir nemlendirici
3.ıslak bitiş sağlayan likit fondötenler. şu an max factor lasting performance ondan önce de daha kapatıcı cliniqe even better, bir de fondöten fırçası süper sigma aldım kendi sitesinden F80 - Flat Kabuki

X