Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondöten yardım

Calvin Klein - Cilt
Infinite matte oil free foundation - # 201 soft beige 29.6ml/1oz
sonsuz mat yağsız fondöten - # 201 yumuşak bej 29.6ml/1oz
Fiyat: YTL 43.00 Strawberryde eminim memnun kalacaksın.

Selamlar

Kapaticiligi az olsun dersen maybelline affinitone 03numara ---20tl
Kapaticiligi fazla olsun dersen max factor lasting performance 102 numara --50tl (fakat gun icinde biraz koyulasabiliyor bu fondoten)
Kapaticiligi fazla olsun dersen yine, loreal infallibile fiyati 45falan sanirim. :nazar:

meybelline,nin yeni cıkramıs olduğu fondöten nasıl, Maybelline Dream Satın liquid deneyn varmı benim cildime uyğun olrmu sizce:26:

bende maybelline affionete sıvı var,güzel
şimdide maybelline dream matte köpük olanı aldım,çok memnunum.köpük fondoteni bi harika:KK16:

bende maybelline affionete sıvı var,güzel
şimdide maybelline dream matte köpük olanı aldım,çok memnunum.köpük fondoteni bi harika:KK16:

çabuk uçuyo o köpük fondöten cnm ya:26: ben maybellineden herşey kullandım ama loreal falan çok daha iyi şu an loreal kullanıyorum kötü deil iyi sürdüğünde çok iyi ama 5 saat sonra falan sanki yok bence kalıcı değil

çabuk uçuyo o köpük fondöten cnm ya:26: ben maybellineden herşey kullandım ama loreal falan çok daha iyi şu an loreal kullanıyorum kötü deil iyi sürdüğünde çok iyi ama 5 saat sonra falan sanki yok bence kalıcı değil

loreAl çok iyi tabi.hele o fondoteni
göz kalemi hiç akmıyor,çok memnunum
ama maybelline bende hiç uçmadı.belki cilt tipindendir benim cildim karma çünkü

Kapatıcılığı çok önemli değil dersen carminayı önerebilirim. Çok uzun süre kullandım. Yaklaşık 5-6 yıl kadar :) Fiyatları 15-20 arasıydı en son...

Kapatıcılığı çok olsun dersen de mac ürünlerinden şaşma derim. Fiyatları 45di sanırım.

canım ben avonun fondötenini kullanıyorum 35 tl bi şey... bence çok güzel çünkü içinde bitkisel şeyler var ve bu cildi çok taze gösteriyor böyle bakım yapmışsın gibi oluyor...

benim karma bi cildim var günün ilerleyen saatlerinde burun kenarlarımda yağ birikiyo sanki. ilk kullandığım fondoten maybelline köpük ve sanırım hep onu kullanıcam çünkü çok hafif benim gibi az makyaj yaptığımdan likitler bana çok ağır geliyo böyle sanki vıcık vıcıkmış gibi. ykmde fiyatları çok iyi yada watsons da

X