Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten ve Pudranın zararları?

lilyxoxo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
Sivilceye meyilli, siyah noktaları çok karma bir cilde sahibim. Kapatmak içinde anlarsınız ya? Her gün Pudra kullanmanın zararları nelerdir? Etkiler Pudradan pudraya fark eder mi? Aynı Şekilde Hergün Fondoten kullanımı cilde neler yapabilir??

zaten makyaj yaptığında butun yuzundeki gözeneklerı tıkıyosun bence en ıyı makyaj urunlerını kullanmak lazım hergun makyaj yapıyosan hergun mutlaka duzenlı cılt bakımı yapmakta lazım toniği jeli su bazlı nemlendırıcısı snra ne surersen sur kapanmaz zaten

temizliğine özen gösterirsen eğer haftalık bakımını da maskeyle yaparsan hiç sorun olmaz. aksine makyaj yapmayan çoğu kişi sırf yapmıyorum diye bakımlarını aksatıyorlar..

pudra ve fondtenın yuze zarar verdıgı yok . yuzunde kalıp uyumadgn surece eve geldgnde guzelce temızler bakımını yaparsan hıc bıse sekılde bı zararı yok.

Cevremdeki bı cok ınsan ve ailemdekıler 30 yıldr fondten vb kullandıklarını söyluyorlar ve benden gencler maşallah :KK66:

ben yillardir kullaniyorum ve herhangi bir zararini gormedim yalniz bir arkadasimin, çok iyi markalar kullanmasina ragmen yuzunde gozenekler gozle gorulecek sekilde genisledi !

ben yillardir kullaniyorum ve herhangi bir zararini gormedim yalniz bir arkadasimin, çok iyi markalar kullanmasina ragmen yuzunde gozenekler gozle gorulecek sekilde genisledi !

bu arada arkadasim abartili sekilde suruyordu, resmen maske takmis gibi oluyordu ! her gece temizledikten sonra problem olmaz diye dusunuyorum

kızlar ben de sivilcelerimden dolayı kullanıyorum, hem de her ikisini de. bir zararını görmeyi bırak cildime iyi bile geldi diyebilirim. çıkan sivilceleri kurutuyo bi de dışarı çıktığımda dışarda tozdur, mikroptur bunlara karşı koruyo. tabi her gün eve gelince güzelce yıkarım yüzümü, aklıma geldikçe de burdan öğrendiğim bi patates maskesi var onu yaparım.

X