Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten tavsiye edebilir misiniz?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
Merhaba arkadaslar.hassas bir cildim var.cabucak kızaran bi yapida.daha once maybeline ve maxfactor kullandim.maybeline in kapaticiligini begenmedim.maxfactor de bana cok agir geldi.yuzumdeki kizarikliklari kapatabilecek ve fiyati uygun bi fondoten tavsiye edebilir misiniz bana acaba?

Clinique fondöten kullanabilirsin. Satış noktalarına git ve tester dene öyle al.

Merhaba arkadaslar.hassas bir cildim var.cabucak kızaran bi yapida.daha once maybeline ve maxfactor kullandim.maybeline in kapaticiligini begenmedim.maxfactor de bana cok agir geldi.yuzumdeki kizarikliklari kapatabilecek ve fiyati uygun bi fondoten tavsiye edebilir misiniz bana acaba?

fondöten değil ama bb krem önericem, pure beauty bulgarian rose(pembe) çok güzel bi ürün,hem yüksek koruma faktörü var hem de dediğin gibi uygun fiyatlı :KK31:

fondöten değil ama bb krem önericem, pure beauty bulgarian rose(pembe) çok güzel bi ürün,hem yüksek koruma faktörü var hem de dediğin gibi uygun fiyatlı :KK31:

Bunu kuzenimle birlikte almıştık Watsonstan. Yani sanırım buydu. Çok hoş bir yapısı vardı. Gül kokuyor hafiften değil mi?

Konu içeriği nedeniyle "Pudra, Fondöten, Kapatıcılar" başlığına taşındı.

Bu pure beautynin kapatıcılığı nasıl?

üstün bir kapatıcılığı yok, çünkü bb cream sonuçta. ama gayet tatmin edici düzeyde diyebilirim. çok çok sorunlu değilse cildin yetecektir. ben onun üzerine yine pure beautynin yüksek güneş korumalı pudrasından sürüyorum, kalıcılığından da memnunum bu şekilde.

changing ben böyle yüzü maske gibi gösterecek derecede kapatıcı bir şey aramıyorum da sadece pürüzleri kapatsın istiyorum,renk tonlarını eşitlesin,sokak çocuğu gibi olan yüzüm bakımlı görünsün istiyorum:KK1: sokak çocuklarını aşağıladım düşünülmesin bundan tabi genelde yüzleri is pas içinde olur ya o bakımdan:) benim doğal yüzümde aynı öyle bir görünüm var izlerden,pürüzlerden vs.. yani bu görüntüyü alıp bakımlı bir görünüm veriyor mu?

changing ben böyle yüzü maske gibi gösterecek derecede kapatıcı bir şey aramıyorum da sadece pürüzleri kapatsın istiyorum,renk tonlarını eşitlesin,sokak çocuğu gibi olan yüzüm bakımlı görünsün istiyorum:KK1: sokak çocuklarını aşağıladım düşünülmesin bundan tabi genelde yüzleri is pas içinde olur ya o bakımdan:) benim doğal yüzümde aynı öyle bir görünüm var izlerden,pürüzlerden vs.. yani bu görüntüyü alıp bakımlı bir görünüm veriyor mu?

dediğim gibi pudrasıyla birlikte kullanırsan istediğin sonucu alırsın canım, ikisi de uygun fiyatlı zaten . korede üretiliyormuş,bilirsin koreliler bu tip şeylerde başarılılar zaten :KK31:

X