- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Çok sorunlu bi cildim yok cildim kuru ve kapatmak istediğim yerler hani çok soğukta kalırsınız ve yüzünüzde bölgesel kızarıklıklar olur ya elmacık kemiklerimi alt kısımları sürekli bu şekilde kızarıkl yani biraz cilt tonunu eşitleyip doğal dursa yetecek aslında.Ama yuksek kapaticilik istiyorsan kapatmiyor...sadece goruntuyu duzeltiyor
Benim tenim de çok beyaz. Missha'nın M Perfect Cover isimli BB kremini kullanıyorum, aşırı memnunum. Hem piyasadaki BB kremlere göre daha kapatıcı hem de cildim fondötene kıyasla daha çok nefes alıyor. Bir bakın derim.
+1
Konu sahibi aynen katılıyorum. Ben de bu ürünü kullanıyorum uzun zamandır. Aşığım kendisine. Bir bakın derim.
Watsons'dan alışveriş yaptığım dönem pure beauty'nin bb kremini de sevmiştim ama yazın bronzken iyiydi o sanki, kışın kullanmadım herhalde. Tonuna bir bakın siz yine de olmazsa.
ben de aşırı beyaz tenliyim fondöten kullanmıyorum .nemlendirici üstüne aydınlatıcı krem onun üstüne de beyaz pudra kullanıyorumMerhaba, direk konuya gireyim benim aşırı beyaz cildim var ve piyasadaki fondotenlerin en açık rengi bile 2 ton koyu geliyor ve sürünce maske gibi duruyor yüzümde boynum beyaz yüzüm koyu duruyor. Beyaz ötesi tenler için bildiğiniz bi ürün var mı acaba.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için araştırıcam.+1
Konu sahibi aynen katılıyorum. Ben de bu ürünü kullanıyorum uzun zamandır. Aşığım kendisine. Bir bakın derim.
Watsons'dan alışveriş yaptığım dönem pure beauty'nin bb kremini de sevmiştim ama yazın bronzken iyiydi o sanki, kışın kullanmadım herhalde. Tonuna bir bakın siz yine de olmazsa.
Aynen pembemsi hatta kızıl gibi duruyor benim yüzümde en az 2 ton fark ediyor piyasadakilerin en açık rengiten rengim senin kadar açık değil canım buğday tenliyim ama bende düzgün bi fondoten bulamadım. sarı alttonluyum kullandığım fondotenler hep pembemsi duruyor suratımda sarı tonlu buğday tenlilere öneriniz varmı kızlar fondoten olarak. bb krem sevemiyorum pek kapatıcılığı yok çünkü.
ben de bu haftasonu deneyeyim thanksRevlon colorstay buarada adı:) 110 rica ederm eminm olucaktır resmen rus beyazı
Aynen pembemsi hatta kızıl gibi duruyor benim yüzümde en az 2 ton fark ediyor piyasadakilerin en açık rengi
Ankara 'da yaşıyorum mutlaka vardır burda ben dikkat etmedim sanırım mağazasını bulursam mutlaka gidip deneyeceğim çok teşekkürler :)Aynen Missha'da 13 ve 21 numara karışıklığı sık oluyor. Ben 13'ü kullanıyorum mesela 21 bende biraz soluk durdu böyle grimsi gibi. Ama arkadaşıma da 21 daha güzel oldu. Mağazası varsa yaşadığınız ilde, mağazasından deneyerek alın derim.
ten rengim senin kadar açık değil canım buğday tenliyim ama bende düzgün bi fondoten bulamadım. sarı alttonluyum kullandığım fondotenler hep pembemsi duruyor suratımda sarı tonlu buğday tenlilere öneriniz varmı kızlar fondoten olarak. bb krem sevemiyorum pek kapatıcılığı yok çünkü.
Ankara 'da yaşıyorum mutlaka vardır burda ben dikkat etmedim sanırım mağazasını bulursam mutlaka gidip deneyeceğim çok teşekkürler :)
Kardeşim sarı alt tonlu. Loreal Infallible 125 numarayı kullanıyor.
ankaralılar belli etti kendiniAnkara'da Kentpark ve Panora'da var. Rica ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?