- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Fondoten kullanma aydınlatıcı ve allık sür. Beyaz tene fondoten yakışmıyor bence çok belli oluyor fazla renk farkı oluyor.Merhaba, direk konuya gireyim benim aşırı beyaz cildim var ve piyasadaki fondotenlerin en açık rengi bile 2 ton koyu geliyor ve sürünce maske gibi duruyor yüzümde boynum beyaz yüzüm koyu duruyor. Beyaz ötesi tenler için bildiğiniz bi ürün var mı acaba.
Kullanmayınca makyaj yapmamış gibi hissediyorum kendimi burnumun üzerinde hafif çiller var beyaz tenimden dolayı da yanaklarımda kırmızılıklar var yani doğal görünen biraz da kapatıcı etkisi olan fondöten işimi görür ama tenimin renginde bulamıyorumFondoten kullanma aydınlatıcı ve allık sür. Beyaz tene fondoten yakışmıyor bence çok belli oluyor fazla renk farkı oluyor.
NoteMerhaba, direk konuya gireyim benim aşırı beyaz cildim var ve piyasadaki fondotenlerin en açık rengi bile 2 ton koyu geliyor ve sürünce maske gibi duruyor yüzümde boynum beyaz yüzüm koyu duruyor. Beyaz ötesi tenler için bildiğiniz bi ürün var mı acaba.
Bb kremi kullandım ama belki markasına göre değişiyordur pek kapatıcı lığı yoktu.BB kremler nasil duruyor, ben sade özel gunlerde surdugum icin hoşuma gidiyor.
Bb kremi kullandım ama belki markasına göre değişiyordur pek kapatıcı lığı yoktu.
Çok teşekkür ederim ilk fırsatta gidip ürünü deneyeceğim :)Hemen söylüyorumm rus beyazı resmen revlotinn 110 numarasıı aşırı beyazz watsonsta satılıyoo hem kuru cilt hemde yaglı cilt olanı vr
Çok teşekkür ederim deneyeceğim :)Diaderminin cc kremini tavsiye ediyorum..
Tonu tam bizlik...sadece yuzunun nem dengesine dikkat ve peelingini sık sık yap yoksa putur purur duruyor
Revlon colorstay buarada adı:) 110 rica ederm eminm olucaktır resmen rus beyazıÇok teşekkür ederim ilk fırsatta gidip ürünü deneyeceğim :)
Ama yuksek kapaticilik istiyorsan kapatmiyor...sadece goruntuyu duzeltiyorÇok teşekkür ederim deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?