Kizlar 20 yasindayim artik gina geldi sivilcelerden. Birçok krem maske denedim lakin ise yaramadi. Üstüne ustun ellerim hic rahat durmaz yolar durur ne varsa. E boyle olunca da okulda,disari cikarken falan fondotene pudraya sarilirdim. İnsanda özgüven eksikligi yapiyor çünkü,surat bu.. 17 ocak itibariyle doktoruma gittim,antibiyotik falan da ise yaramayinca Aknetrent kullanmaya basladim.
İlk iki gün hic bisey olmadi. Sonraaaa 3.gün yüzüm kurudu acimaya başladı. Bu vakte kadar da yüzünde cikmaya meyilli sivilceler cikti zaten yanaklarim ve cenem yağ bezleriyle doluydu. 1 ay boyle cikip duracak biliyorum. Doktorum bana nemlendirici yazdi. Tonik de söyledi ama ben onu alamadim biraz tuzlu olunca.
Simdiiiii
Bu ilaci kullanırken yüzümde cikanlar için krem kullansam kurumalari için doğru olur muuu ?
Gözlerimdeki yanmalar ne kadar sürecek ?
İmex gibi kremler kullanabilir miyim ???
Veeeee fondoten kullanilip makyaj yapabilir miyim ???
İlk iki gün hic bisey olmadi. Sonraaaa 3.gün yüzüm kurudu acimaya başladı. Bu vakte kadar da yüzünde cikmaya meyilli sivilceler cikti zaten yanaklarim ve cenem yağ bezleriyle doluydu. 1 ay boyle cikip duracak biliyorum. Doktorum bana nemlendirici yazdi. Tonik de söyledi ama ben onu alamadim biraz tuzlu olunca.
Simdiiiii
Bu ilaci kullanırken yüzümde cikanlar için krem kullansam kurumalari için doğru olur muuu ?
Gözlerimdeki yanmalar ne kadar sürecek ?
İmex gibi kremler kullanabilir miyim ???
Veeeee fondoten kullanilip makyaj yapabilir miyim ???