Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten önerilerinizi bekliyorum

Ben pompasını fondötenden önce aldım:) fırçayla sürmeye alışık diilim ama sigma f80 aldım rahat kullanımı dediler daha güzel oluyo aslında fırçayla alışırım inşallah:)))

Ben pompasını fondötenden önce aldım:) fırçayla sürmeye alışık diilim ama sigma f80 aldım rahat kullanımı dediler daha güzel oluyo aslında fırçayla alışırım inşallah:)))

fondöten için fırça aradığımda herkes f80 diyordu. çok iyi yapmışsıın :KK1: yağlıysa cildin bence dw den memnun kalırsın (kuru ciltli biri de nemlendirici karıştırıp kullanıyormuş bi yabancı blogda okumuştum). ama almadan önce bence yüzüne uygulat biraz gez öyle al :KK6:
ben daha iyi (daha kapatıcı) fondöten bulamadığımdan değiştiremedim senelerdir
ayy reklam gibi oldu :emir_bebek::KK24::21:

Walla reklam yapılacak kadar güzel bi fondöten bence kullanmadım ama çok övülmüş bi fondöten.cildim karma ara ara sivilcelenme sorunum oluyo biz kadınlar porselen gibi duran fondöten isterizya hep inşallah aradıgımı dw de bulurum çok saol gerçekten çok yardımcı oldun gönül rahatlıgıyla alabilirim kapatıcısıda iyi diyolar aslında ikisini beraber almayı düşünüyorum gözaltı koyulukları için iyi demişler oyüzden düşünüyorum

Walla reklam yapılacak kadar güzel bi fondöten bence kullanmadım ama çok övülmüş bi fondöten.cildim karma ara ara sivilcelenme sorunum oluyo biz kadınlar porselen gibi duran fondöten isterizya hep inşallah aradıgımı dw de bulurum çok saol gerçekten çok yardımcı oldun gönül rahatlıgıyla alabilirim kapatıcısıda iyi diyolar aslında ikisini beraber almayı düşünüyorum gözaltı koyulukları için iyi demişler oyüzden düşünüyorum

bourjois perfect 123 kullanıyorum. Kapatıcılığı ve doğal duruşu güzel.

benim de göz altı morluklarım var bilgisayar başında ve uykusuzluktan kaynaklı. Mac prolong wear düşünüyorum ben de , dw'ninkine de bakayım iyi oldu söylediğin :KK1:
bir de dw inanılmaz kalıcı. Öğlen sürüyorum çıkıyorum dışarı, bazen makyajımı temizlemeyi unutup uyuyakldığım oldu ve sabah hala cildimdeyi uçmuyo yani :) dw fondöteni alıp kullandığında yorum yaz olur mu merak ederim :KK54:

Son düzenleme:
Yazarım tabiki canım önümüzdeki hafta alıcam zaten:) ben Mac select cover up aldım oda iyi aslında ama dw kapatıcıyı merak ediyorum açıkcası

MAC ve kryolan ürünlerini kullanıyorum. Kontür olarak da inglotun bir ürününü kullanıyorum.

Estee lauder fon. aldım bi hafta kadar oldu ama bugun denedim.Ilk izlenim olarak çok sevdim bide fırçayla sürdüm yüzüm canlı durdu kapatıcılığı gayet güzel favorim olabilir bu fondöten

Merhabalar eger sivilce probleminiz varsa kesinlikle oil free fondotenlerden kullanmanizi tavsiye ederim. Clinque sivilceli ciltler icin anti blemish ve oil free fondotenleri var. Antiblemish fond. 3 kutu kullandim. Sivilce gecirme etkisi yok ve cok kalici degil ama yaglandirmiyor da. Suan yeni birsey deniyorum. Doktor fondoten yerine kullanabilmem icin aksil5 yazmisti ama renginden ve kalip gibi durdugundan yuzume suremedim oylece duruyodu. Bu hafta evde indirimden aldigim acik renk avon fond. Aksil5 ce clinque oil free fond. Karistirdim. Rengi istedigim kivama geldi. Suan cokk memnunum super kalici, parlama yaglanma yapmiyor ve cildimi kuruttu. Kullanmaya devam edip etkilerini paylasicam.

Canım benim son zamanlarda favorim olan bir fondöteni senle paylaşacağım googledada arattırsın bourjois in 10 saat uyumus efekti veren bir fondöteni var hem cok light hemde bebek gibi duruyor eger cok ciddi cilt problerin yoksa kesinlikle aradıgın bi ürün diye düşünüyorum türkiyede cok kullanan yok sanırım ben morhipodan indirime denk getirip 27 liraya almıstım

$12170214096_8be3fa6118.jpg

resmi şöyle burdada anlatmış birisi googledada aratabilirsin.

Estee lauder fon. aldım bi hafta kadar oldu ama bugun denedim.Ilk izlenim olarak çok sevdim bide fırçayla sürdüm yüzüm canlı durdu kapatıcılığı gayet güzel favorim olabilir bu fondöten

çok sevindim, ben de desert beige rengini aldım :)

X