Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten önerilerinizi bekliyorum

kızlar ben de birçok fondoten kullandım bugüne kadar; ten olarak açık tenliyim..bembeyaz denilecek kadar açık..kesinlikle çok paralar harcamaya gerek yok..nivea'nın ideal finish fondoten'i kullanıyorum uzun süredir..ideal finish 04-sand..profosyonel makyaj da tercih edilen bir ürün, yüzünün parlamasını istemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum zira karma bir cilde sahibim :)

bn fondeten alcm ama naısl renk alcm blmyom tenm byz cokda byz dglm szce ne tavsye edrsnz

Fondoten seçimin cilt tonundan farklı bir renk olmamalı aksi takdirde hoş olmayan bir görüntü elde edersin. Bende beyaz tenliyim yüzümün soluk durmaması için fondoten kullanıyorum. Her zaman cilt tonumun bir koyusu olan rengi tercih ediyorum. Tavsiyem açık ve koyu tenler için mümkün olduğunca fazla ton içeren markaları tercih etmen, böylece doğal bir görünüm elde etmekte zorlanmazsın. Ben clarins kullanıyorum hatırladığım kadarıyla 10 dan fazla tonu mevcuttu. Unutmadan denemeden sakın karar verme:))

Bir arkadaşımın önerisiyle Oriflame'in gordiani serisinden krem içerikli bir fondöten aldım. Cidden yumuşacık yapıyor ve çok sorunlu bir cildiniz yoksa açık gözenekleri ve siyah noktaları da iyi kapatıyor. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve memnunum. Üstelik çok da uygun fiyata almıştım. Onu da düşünebilirsiniz kızlar.:93:

Bugüne kadar kullandıgım ve kesinlikle kalitesinden ödün vermeyen fondöten amwayin ürünleri arasında...
ARTISTRY TIME DEFIANCE Sıkılaştırıcı Krem Fondöten

İşte fotoğrafı..Şiddetle tavsiye ederim...Fiyatı biraz pahalı ama...Değer..Kullan bak bana teşekkür edeceksin...
$YENI-ARTISTRY-TIME-DEFIANCE-Sikilastirici-Krem-F__38323473_0.jpg

ben estee lauderin doble wear serisinden çok menunum
ve çevrem tarafındada beğeniliyor yazın sıcaklarında terlemeye karşı uzun süre dayanıklı kapatıcı özelliğide güzel cildimi canlı gösteriyor ve yüzümde doğal duruyor verdiğim paraya değer bundan önce birkaç fondeten kullandım nivea, loreal berbattı yüzümden akıyordu terleyince bide doğal durmuyordu. allahtan estee lauderi erken keşfettim uzun süre yüzümde kalıcılığı 1 gün sürüyor bu ürünü almadan önce internetten araştırmış bir çok kişi tarafından memnun kalınmış bir ürün bu arada makyaj olsun cilt bakım ürünü almadan önce mutlaka internetten araştırıyorum.

şimdi merak edip baktım da şu clinique fondotene bence 60 70tl verdikten sonra her türlü güzel gözükür yanı cilt. o paraya olsun yanı o kadar :KK70:

Uzun zaman olmuş konu açılalı ama fondoten dertli olduğum bir kou olduğundan yazmak istedim. Karma ve aşırı hassas bir cildim var, en ufak bişeyde sivilce çıkıyor. Genel olarak sivilceli bir cildim yok ancak muhakkak 1 2 tane sivilcem eksik olmaz:KK43:
Clarıns fond. kullandım. Sivilce yapmıyordu diyemem ama rengi uyumu süperdi, parlama da yapmıyordu ve müthiş doğal duruyordu.
Şuan clinique anti blemish kullanıyorum. Tedavi edici özelliği varmış ancak benim yüzümde yine sivilceler çıktı. Çok sinirim bozuluyor.
Enterasan olan hem sivilce cıkıyo, hem de fond. sivilceleri kurutuyor:S Kalıcılığı güzel ancak renk uyumu pek iyi değil.
Bobbi Brown oil free fond. denedim, renk uyumu süperrrrdi, yüzümde yokmuş gibiydi bayıldım.
Ben problemli bir cildim old. için Clinique tercih ettim ancak Bobbi Brown denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu arada nette araştırırken en beğenilenin estee lauder double wear old. gördüm.

Bu arada fazla para vermek istemeyip Loreal true match pudra ve maxfactor pudra fond. denedim.
Selective markalar kadar tatmin etmese de idare eder diyebilirim.

Benim çok beğenmememin sebebi bir türlü cildime uygun rengi bulamamış olmamda olabilir.
3 adet aldım kimisi koyu kimisi alt tonunda pembe, sonuçta hepsi yapay durdu. Renk alternatifleri yeterli değil.
Cildinize uygun olan varsa ve bulabilirseniz, problemsiz de bir cildinizde varsa kullanın, şanslısınız derim :KK34:

merhaba bende MAC'in face & body fondotenini almak istiyorum çoktandır yalnız burdaki mağazalarda bu marka yok netten almayı düşünüdüm ve c1 nolusunu bir türlü bulamıyorum bu fondoteni satan Türk siteleri var mı bi yardımcı olsanız =)

merhaba bende MAC'in face & body fondotenini almak istiyorum çoktandır yalnız burdaki mağazalarda bu marka yok netten almayı düşünüdüm ve c1 nolusunu bir türlü bulamıyorum bu fondoteni satan Türk siteleri var mı bi yardımcı olsanız =)

bildiğim kadarıyla MAC telefonla ulaştırıyor. Yani size yakın olan ildeki bir şubesini ararsanız yardımcı olacaklardır :)

Uzun zaman olmuş konu açılalı ama fondoten dertli olduğum bir kou olduğundan yazmak istedim. Karma ve aşırı hassas bir cildim var, en ufak bişeyde sivilce çıkıyor. Genel olarak sivilceli bir cildim yok ancak muhakkak 1 2 tane sivilcem eksik olmaz:KK43:
Clarıns fond. kullandım. Sivilce yapmıyordu diyemem ama rengi uyumu süperdi, parlama da yapmıyordu ve müthiş doğal duruyordu.
Şuan clinique anti blemish kullanıyorum. Tedavi edici özelliği varmış ancak benim yüzümde yine sivilceler çıktı. Çok sinirim bozuluyor.
Enterasan olan hem sivilce cıkıyo, hem de fond. sivilceleri kurutuyor:S Kalıcılığı güzel ancak renk uyumu pek iyi değil.
Bobbi Brown oil free fond. denedim, renk uyumu süperrrrdi, yüzümde yokmuş gibiydi bayıldım.
Ben problemli bir cildim old. için Clinique tercih ettim ancak Bobbi Brown denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu arada nette araştırırken en beğenilenin estee lauder double wear old. gördüm.

double wear'da 5.şişemi kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim :)

Canım çok olmus yazalı ama ben estee lauder dw almayı düşünüyorum 5, şişem demissin nasıl anlatıldıgı kadar iyimi kapatıcılıgı bide onun kapatıcısınıda kullandınmı acaba?

Canım çok olmus yazalı ama ben estee lauder dw almayı düşünüyorum 5, şişem demissin nasıl anlatıldıgı kadar iyimi kapatıcılıgı bide onun kapatıcısınıda kullandınmı acaba?

Şuana kadar baya fondöten kullanmışımdır canım, estee'yi bulduğumdan beri değiştirmiyorum şuan 6. şişe oldu heralde :) Benim gerçekten sivilce izlerim var. Fondötensiz çıkamıyorum yani :) Şöyle örnek vereyim dün arkadaşlarla buluştum dw'yi sürmüştüm. Sivilcetedavisinden açıldı konu yeni arkadaş bana dedi ki "aaa senin ihtiyacın yok ki" Ben güldüm tabiki. Kapatıcılığından gayet memnunum. Kapatıcısını kullanmadım the balm'dan time balm kullanıyorum. Çizgilenme yapsa da pudrayla hallediyorum :)
Ki benim fondötenden ilk beklediğim kapatıcılık. Ve tek katta bunu sağlaması. Dw 'de bunu çoook başarılı bi şekilde yapıyor :KK3::KK3:

çok saol canım cvp için benim öle çok sorunlu bi cildim yok aslında bb krem falanda yetiyo ama ara ara sivilcem oluyo iyi bi fondöten istiyorum dw çok övülmüş oyüzden sorayım dedim fırçaylamı sürümü rahat yoksa sünger yada ellemi

çok saol canım cvp için benim öle çok sorunlu bi cildim yok aslında bb krem falanda yetiyo ama ara ara sivilcem oluyo iyi bi fondöten istiyorum dw çok övülmüş oyüzden sorayım dedim fırçaylamı sürümü rahat yoksa sünger yada ellemi

Ne demek canım :KK6:
İlk başlarda elle sürüyodum sonra fırçaya geçtim. Fırça daha iyi kapatıcılık sağlıyor. Fırçam da öyle markalı değil, kuaför ürünleri satan yerden hoşuma giden bi tane almıştım. Fırça izi de bırakmıyo kıl da dökmedi :KK1:
Dw hele bir de problemli cildin yoksa porselen bebek gibi yapabilir cildini :) Sen benim kadar çok da kullanmazsın, 1 kaç damla yeter daha uzun süre gider (pompası yok mac'ten uygun bi tane almıştım ben). Fiyatı 120tl ama bazen indirim oluyor 89tl ye iniyor

Son düzenleme:
X