- 14 Mart 2011
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn fondeten alcm ama naısl renk alcm blmyom tenm byz cokda byz dglm szce ne tavsye edrsnz
merhaba bende MAC'in face & body fondotenini almak istiyorum çoktandır yalnız burdaki mağazalarda bu marka yok netten almayı düşünüdüm ve c1 nolusunu bir türlü bulamıyorum bu fondoteni satan Türk siteleri var mı bi yardımcı olsanız =)
Uzun zaman olmuş konu açılalı ama fondoten dertli olduğum bir kou olduğundan yazmak istedim. Karma ve aşırı hassas bir cildim var, en ufak bişeyde sivilce çıkıyor. Genel olarak sivilceli bir cildim yok ancak muhakkak 1 2 tane sivilcem eksik olmaz
Clarıns fond. kullandım. Sivilce yapmıyordu diyemem ama rengi uyumu süperdi, parlama da yapmıyordu ve müthiş doğal duruyordu.
Şuan clinique anti blemish kullanıyorum. Tedavi edici özelliği varmış ancak benim yüzümde yine sivilceler çıktı. Çok sinirim bozuluyor.
Enterasan olan hem sivilce cıkıyo, hem de fond. sivilceleri kurutuyor:S Kalıcılığı güzel ancak renk uyumu pek iyi değil.
Bobbi Brown oil free fond. denedim, renk uyumu süperrrrdi, yüzümde yokmuş gibiydi bayıldım.
Ben problemli bir cildim old. için Clinique tercih ettim ancak Bobbi Brown denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu arada nette araştırırken en beğenilenin estee lauder double wear old. gördüm.
Canım çok olmus yazalı ama ben estee lauder dw almayı düşünüyorum 5, şişem demissin nasıl anlatıldıgı kadar iyimi kapatıcılıgı bide onun kapatıcısınıda kullandınmı acaba?
çok saol canım cvp için benim öle çok sorunlu bi cildim yok aslında bb krem falanda yetiyo ama ara ara sivilcem oluyo iyi bi fondöten istiyorum dw çok övülmüş oyüzden sorayım dedim fırçaylamı sürümü rahat yoksa sünger yada ellemi
çok saol canım cvp için benim öle çok sorunlu bi cildim yok aslında bb krem falanda yetiyo ama ara ara sivilcem oluyo iyi bi fondöten istiyorum dw çok övülmüş oyüzden sorayım dedim fırçaylamı sürümü rahat yoksa sünger yada ellemi