• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fondoten leksi asıl çıkar

kpss_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
122
0
46
İzmir
pantolouma fodoten değdi silim derken baya yayıldı kurudu geçmedi nasıl geçirebilirim önerilenizi bekliyorum

pantolouma fodoten değdi silim derken baya yayıldı kurudu geçmedi nasıl geçirebilirim önerilenizi bekliyorum

kosla vanish çıkarabilir belki. Direk dök 5 dk bekler ve sonra iyice çitile ya da önce koslayı dök biraz beklet sonra da makineye at biraz koslada makineye koy. Dün eşim beyaz tişörtünü kiraz lekesi yaptı damla damla baya bir. Döktüm koslayı direk lekenin üzerine olca çitiledim lekeden 10 dk da eser kalmadı. Renklilerde kullanılıyor.

kosla vanish çıkarabilir belki. Direk dök 5 dk bekler ve sonra iyice çitile ya da önce koslayı dök biraz beklet sonra da makineye at biraz koslada makineye koy. Dün eşim beyaz tişörtünü kiraz lekesi yaptı damla damla baya bir. Döktüm koslayı direk lekenin üzerine olca çitiledim lekeden 10 dk da eser kalmadı. Renklilerde kullanılıyor.

o nasıl bı mucıze yaaaa kırmızı jel rujum bembeyazzzz halıma bı fıskırdı kı dunya basıma yıkıldı sandım hemen hazırlanmam ve evden cıkmam ıcın 5 dakıkam vardı kı vanısh geldı aklıma bolca doktum ter bastı benı ya cıkmazsa dıe sonra nemlı bezle bı sıldım kı ohhhhh hıc ız yok allah razı olsun onu pıyasaya surenden sımdı camasırlarımı yıkarken bıle onyıkamayı onunla yapıyorum :)

Back