- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- Konu Sahibi showingnoemotions
Sanki kullananların cildi bir süre sonra renksiz oluyor kullanmayınca. Ben hiç kullanmadım. Kendinizde farklılık hissediyor musunuz önceki halleriniz ve uzun süre kullanım sonrası haliniz gibi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamlı kullananlarda olabilir.Sanki kullananların cildi bir süre sonra renksiz oluyor kullanmayınca. Ben hiç kullanmadım. Kendinizde farklılık hissediyor musunuz önceki halleriniz ve uzun süre kullanım sonrası haliniz gibi?
Ben bir zararini gormedim acikcasi.
İncecik yapili serum fondoten kullaniyorum max 3-4 damla damlatiyorum guzel de bir parlaklik veriyor ekstra.
Tam aradigim hangisini kullaniyorsunuz
Fondotenciler beni begenmiyorsunuz da bende sizi begenmiyorum
asilsiz mi ? Mesele anlamakta degil cildi bozuyor ,onun icin genelde makyaj yapmadiklarinda hasta misin diye sorarlar insanlar , cok ornek var cildin guzelligini aliyor renk bozuluyor anlaminda yazdim sari karayi ki gercekten de daha garip bir renk oluyor ama millete gecmemis biraz arastirin devamli kullanan insanlarin cildine bakmak kafi ki sahitte oldum cok fazla, begenilmemek umrjmda degil de bariz gorunen bilinen seyin sanki saglikliymis gibi savunulmasi garip ,bilgisizlik deneyimsizlikBen beğenmedim yapmamişim ama fondotencilikle alakasi yok, soylediginiz şey asılsız diye begenmemişlerdir.
Sizin deyiminizle bir insanin cildi " sarı kara " değilse fondoten kimseyi sari kara yapmaz. Sari kara yapmak için özel olarak uğraşmak lazim sanirim.
Hiç hayatinizda düzgün makyaj yapan birini görmediniz ya da duzgun makyaj yapanlarin fondoten kullandiklarini anlamiyorsunuz renk doğal durunca.
asilsiz mi ? Mesele anlamakta degil cildi bozuyor ,onun icin genelde makyaj yapmadiklarinda hasta misin diye sorarlar insanlar , cok ornek var cildin guzelligini aliyor renk bozuluyor anlaminda yazdim sari karayi ki gercekten de daha garip bir renk oluyor ama millete gecmemis biraz arastirin devamli kullanan insanlarin cildine bakmak kafi ki sahitte oldum cok fazla, begenilmemek umrjmda degil de bariz gorunen bilinen seyin sanki saglikliymis gibi savunulmasi garip ,bilgisizlik deneyimsizlik
ha tamam kuzeninizde ve sizde olmadiysa geriye kalan insanlarda da olmaz kuzum, dunya iki kisi etrafinda donmuyor ki gercekten inanamiyorum sunu aciklattiginiza ya teknoloji cagindayiz zararlari oncesi sonrasi diye aratin gorursunuz zaten ,ben cevremde gorsem sadece cevremde derdim bu genel bir bilgidir, gayette ispatlidirKuzenim markete giderken bile fondotenli makyaj yapardi. Yüzü sari kara olmadi yani her gün süren en yakinimdaki insan oydu. Cilt rengi beyaz birinin fondoten kullaniyor diye sari karaya dönüştüğünü hayatimda görmedim gercekten.
Ben her gün olmasa da arada bir kullaniyorum. Çift aşamali temizlik yapiyorum, bakiyorum yüzüme 30 yaşimdayim cildimde renk bozuklugu ya da cilt sorunlari yaşamiyorum.
Sizin cevrenizdeki insanlar ne kullaniyor böyle bilmiyorum ama dediginiz sorunlara yol açsa dünya kadar para verip yüzümüzü sari kara yapmayiz, kimse alip kullanmazdi.
Tabiki zararlı istediğin kadar temizleSanki kullananların cildi bir süre sonra renksiz oluyor kullanmayınca. Ben hiç kullanmadım. Kendinizde farklılık hissediyor musunuz önceki halleriniz ve uzun süre kullanım sonrası haliniz gibi?