• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fon perde ölçüsü nasıl olmalı

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
oturma odama,aynı zamanda salonum.fon yaptırmak istiyorum.iki camım var.birinde balkon kapısı var ve duvara sıfır o kapı.oraya fon perde yaptırınca ışığı engelleyecek yaptırmasam simetri olmayınca olmaz gibi geliyor. 50 cm yaptırsam biraz kurtarır gibi. ama perdeciler o çok küçük oluyor diyorlar.80 cm olmalı dediler.ama o tamamemn kapatır kapıyı.nasıl çözüm önerirsiniz

biraz karmaşık sanırım
ama duvara bağlasan küçük yaptırıp olmaz mı diyolar
bende yaptırmayı düşünüyodum 1.10 dediler bana pak büyük geldi ışığı kapatır dedim fransız balkonuma yaptıracağım
bende senin gibi yaptırmadım bekliyorum
birde çevrende eş dostun varsa bir alıp dene hangisi uygun gelirse yaptır

aynen beklemedeyim şimdilik.koyu renk tüllerden tülle aynı model fon yapılmış vardı perdecilerde.belki tül olursa fon o kadar kapatmaz.onuda kruvaze gibi yapmışlar ama mekanızmalı değil sadece iplerle yukarı toplanmış.o perdeciye gidip bi daha inceleyeceğim.çok kararsısızım fazla gideceğim yerde yok yaşadığım yerde.biraz zaman geçsin tekrar inceleme yapıcam.bi tek yerde dikilmiş örnekler vardı.bende daha gezeyim dedim ama hiç aklıma yatan bi şey olmadı

Back
X