• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Folikül takibi yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zumraa25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
20
33
3
25
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim düzenli olmasına rağmen bebeğimiz olmadı hsg spermiogram hormon tahlilleri hepsi çok güzel çıktı fakat Dr um yumurtalıklar İn çatlamıyor gibi görünüyor regln 3. Günü gel folikül takibi yapalım sonra da ilaç tedavisine başlarız dedi bu süreç nasıl oluyor ne kadar sürede oluyor yardımcı olurmusunuz? :110:

Merhaba canım 3. gün gidiyorsun sana yumurta geliştirici hap yazacak genelde günde iki kere 5 gün kullandiriyorlar bazı doktorlar bir kaç kez çağırıyor kaç yumurta oluşmuş diye takip ediyorlar. Yumurtan yeteri kadar olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapmanı isteyecek ve ilişki verecek böylelikle catladigi gün öncesi sonrası ilişki olacağı için döllenme daha kolay gerçekleşecek hiç bir sorun yoksa böyle hamile kalan çok oluyor inşallah sen de onlardan olursun tek sorun yumurtanın çatlamamasi ise işe yarar bence 3 ile 6 ay arası deniyorlar sizin isteğinize de bağlı tabi bu tedavide gebelik oluşmazsa genellikle aşılama öneriyorlar inşallah hayırla geçer tedavin bir an evvel kavuşursun yavruna

Merhaba canım 3. gün gidiyorsun sana yumurta geliştirici hap yazacak genelde günde iki kere 5 gün kullandiriyorlar bazı doktorlar bir kaç kez çağırıyor kaç yumurta oluşmuş diye takip ediyorlar. Yumurtan yeteri kadar olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapmanı isteyecek ve ilişki verecek böylelikle catladigi gün öncesi sonrası ilişki olacağı için döllenme daha kolay gerçekleşecek hiç bir sorun yoksa böyle hamile kalan çok oluyor inşallah sen de onlardan olursun tek sorun yumurtanın çatlamamasi ise işe yarar bence 3 ile 6 ay arası deniyorlar sizin isteğinize de bağlı tabi bu tedavide gebelik oluşmazsa genellikle aşılama öneriyorlar inşallah hayırla geçer tedavin bir an evvel kavuşursun yavruna
İnşallah canım tek sorun çatlamaması umarım herşey yolunda olur 2 hafta çabuk geçsin istiyorum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için içim rahatladı biraz 😊

İnşallah canım tek sorun çatlamaması umarım herşey yolunda olur 2 hafta çabuk geçsin istiyorum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için içim rahatladı biraz 😊
İnşallah canım rica ederim ne demek stres yapma herşeyi akışına bırak her kontrolüne de git kist durumları olmasın Allah'ın izniyle olumlu sonuç alan çok var sen de onlardan olursun inşallah herşey gönlünce olsun ♥️

İnşallah canım rica ederim ne demek stres yapma herşeyi akışına bırak her kontrolüne de git kist durumları olmasın Allah'ın izniyle olumlu sonuç alan çok var sen de onlardan olursun inşallah herşey gönlünce olsun ♥
Amiiin canım benim son durumu yazarım dualarınızı eksik etmeyin❤️

Back