Hadi bakalım pozitif haberlere inşallahEvet benim transferim perşembe günü olacak kısmetse
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Folikül kisti ve transfer
- Konu Sahibi Limon01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2024
- 1.087
- 477
- 38
- 27
İnşallah sonrada sizden inşallahHadi bakalım pozitif haberlere inşallah
Çok aminİnşallah sonrada sizden inşallah
Her ay kist olduğu için tedavi erteleniyor hep aynı kist mi bilemiyorum ama 2-2,5 cm arası değişiyor. Bu ay ilk kez kist yoktu bu seferde FSH 19, E2 beşin altında geldi yine tedavi olamadımHer ay kist oluyor derken var Olan kist büyüyordur e 2 regliylen yüksekse kist var demek oluyor benim bildiğim kist fsh baskıladigi için fsh düşüyor benimde 3aydr tedavim ertelendi başlayamadım bu yüzden regli iken e 2 150 çıktı 3 ay gitmedi soğan kürü ilaç galan kullandım yok oldu benim anlamadığım her ay kist oluyor dedin ya mesela kistin yok oluyor ertesi ay tekrarı kist görünüyor bunu merak ettim
Yok aslında Cycloprogynova kullanıyorum kist içinAcaba çok fazla mu ilaç takviye vs kullanıyorsun ya da herhangi bir ilacın etkisi mi
- 10 Kasım 2024
- 143
- 66
- 13
Neden tedaviye başlamadı benimde kist için ertelendi banada senin kullandığın ilaçtan verdi prognova bende adetim gecikti kist gitti ama yinemi kist oluştu korkusu sardı kist hemen küçülmuyor 3aydir bu yüzden başlayamadım e 2 150 çıktı ilk gittiğimde şuan e 2 15 kist yok ama ben çok hastalandım migde spazmı geçirdim serum antibiyotik falan yedim regli olamıyorum ama senin e 2dusmus kistte görünmüyor neden başlamadı birsey demedimi doktorunHer ay kist olduğu için tedavi erteleniyor hep aynı kist mi bilemiyorum ama 2-2,5 cm arası değişiyor. Bu ay ilk kez kist yoktu bu seferde FSH 19, E2 beşin altında geldi yine tedavi olamadım
FSH çok yüksek o yüzden başlanmadi. Çok geçmiş olsun. Stresten hep bunlar. Durumumuz çok benziyor sen ne yapacaksin. Ben hayıt düşündüm ama sence iyi mi
Neden tedaviye başlamadı benimde kist için ertelendi banada senin kullandığın ilaçtan verdi prognova bende adetim gecikti kist gitti ama yinemi kist oluştu korkusu sardı kist hemen küçülmuyor 3aydir bu yüzden başlayamadım e 2 150 çıktı ilk gittiğimde şuan e 2 15 kist yok ama ben çok hastalandım migde spazmı geçirdim serum antibiyotik falan yedim regli olamıyorum ama senin e 2dusmus kistte görünmüyor neden başlamadı birsey demedimi doktorun
- 10 Kasım 2024
- 143
- 66
- 13
Bende az önce doktorla görüştüm benimde bua y regli gecikti normalde gecikmez çok fazla buay çok ilaç kullandım bu yüzden olabilir ama tabiki fsh nine etkisi vardır diye düşünüyorum doktor folikul yani yumurta var mı diye bakacak ona göre başlarız bir yol izleriz dedi ama fsh yüksek se sende neden alttn muayene etti mi folikul gordumu ? Sende fsh yüksek olabilir evet ama yumurta görme dimi acaba ben burdan yazılıp okuduklarım fsh yüksek iken amh daha çok önem veriyorlar bu hafta cumaya kadar regli olursam da olmasamda doktor çağırdı bir bakalım folikul görülürse bakarız dedi hayit tohumu falan o tarz şeyleri kullanma taraftari değilim omega 3 takviye edici gidalar falan almak daha makul gibi uf bilmiyorum çok üzülüyorum birde sadece sorun bu da değil sperm sorunumuz da var havuz yöntemi denenir belki bir ay çıkmasa öteki ay ne bilim ama sen başka bir doktora daha mı görürsenFSH çok yüksek o yüzden başlanmadi. Çok geçmiş olsun. Stresten hep bunlar. Durumumuz çok benziyor sen ne yapacaksin. Ben hayıt düşündüm ama sence iyi mi
Hayır canım yumurta görmedi. Geçen ay kist bir de bir tane yumurta vardı.Fsh 14 üstünde olunca tedavi olamadım. Doktorumu seviyorum bakalım haberleselim inşallah senden güzel haberler gelsinBende az önce doktorla görüştüm benimde bua y regli gecikti normalde gecikmez çok fazla buay çok ilaç kullandım bu yüzden olabilir ama tabiki fsh nine etkisi vardır diye düşünüyorum doktor folikul yani yumurta var mı diye bakacak ona göre başlarız bir yol izleriz dedi ama fsh yüksek se sende neden alttn muayene etti mi folikul gordumu ? Sende fsh yüksek olabilir evet ama yumurta görme dimi acaba ben burdan yazılıp okuduklarım fsh yüksek iken amh daha çok önem veriyorlar bu hafta cumaya kadar regli olursam da olmasamda doktor çağırdı bir bakalım folikul görülürse bakarız dedi hayit tohumu falan o tarz şeyleri kullanma taraftari değilim omega 3 takviye edici gidalar falan almak daha makul gibi uf bilmiyorum çok üzülüyorum birde sadece sorun bu da değil sperm sorunumuz da var havuz yöntemi denenir belki bir ay çıkmasa öteki ay ne bilim ama sen başka bir doktora daha mı görürsen
- 10 Kasım 2024
- 143
- 66
- 13
Vallahi canım erken menopoz dedi bana bugün doktoru aradım şuan ne diyeceğimi bilmiyorum zamanımız az doktor folikul görmüştü bu cumaya kadar regli olurdanda olmasanda gel bir bakayım dedi muayene edecekmiş folikul görürse devam edecek sanırım bende seviyorum doktorumu regli olunca tekrar gidip baktiracakmisin folikul vardır belki seninde fsh sıkıntısı var uf bilmiyorum Rabbım yardımcımız olsun haberleşelim güzel haberlerimiz olsunHayır canım yumurta görmedi. Geçen ay kist bir de bir tane yumurta vardı.Fsh 14 üstünde olunca tedavi olamadım. Doktorumu seviyorum bakalım haberleselim inşallah senden güzel haberler gelsin