Folikül kisti ve transfer

Düşünmemeye çalışın stres gerçekten bu süreci olumsuz etkiliyor bende stresli biriyim umarım en kısa sürede regl olup tedavinize devam edersiniz ♥️🙏🏻
Gideyimde regli olmak için frekans dinleyim 😅 bak ne güzel düşünmüyorum amin insallh bu yolda ilerleyen herkesin Rabbım yar ve yardımcımız olsun 🩵🤲🏻

Ama öle millet bebek büyütüyor biz kist yahu adaletin bumu dünya 😅 tüp bebekte doğum k.haplarini pek vermeyen doktorlar var çünkü birahane ki ay tesiri gidemeyebiliyprmus yumurtaları baskılamasin diye bana cyclo progynova diye bir ilaç verdi gün gün ictim soğan kürü ile temizledim işte benimde korkum şuan yeniden mi oluştu bu kist kızlar benimde aklıma takılan soru diyelim o ay yeniden oluşma ihtimali varımdır? 😅
[/QUOTE

Selam kızlar benim transfer yine iptal oldu rahmim yeterli kalınlığa gelmeden yumurtam erkenden çatladı bu ay güzel haberleri sizden bekliyorum

Selam kızlar benim transfer yine iptal oldu rahmim yeterli kalınlığa gelmeden yumurtam erkenden çatladı bu ay güzel haberleri sizden bekliyorum
Aa siz estrofem kullanmıyor muydunuz o çatlamayı englliyor. Bu arada hiç üzülmeyin geç olsun güç olmasın geçen ayda benim ertelenmişti

Aa siz estrofem kullanmıyor muydunuz o çatlamayı englliyor. Bu arada hiç üzülmeyin geç olsun güç olmasın geçen ayda benim ertelenmişti
Geçen ay estrofem kullandım kalınlaşma olmadı rahim duvarında o yüzden bu ay doğal yolla deneyelim dedi doktor bu defa da yumurta erkenden ve kendiliğinden çatladı yani üzüldüm biraz ama nasip diyerek Allah’a sığındım

X