Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim geçen ay yumurtalık kistim vardı 5cm. Bu tarz kistlerin transferi etkileyip etkilemeyeceği kanda bakılan e2 değerine bağlı. Bu değer normalin üstünde çıkarsa transfer iptal olur. 2 cm bir kistse e2 değerinizi etkilemez benim 5cm di ona rağmen kan sonucum yani değerim normal çıktı doktorum transferi etkilemez yapabiliriz dedi ama ben olmak istemedim bu aya erteledim transferimi2cm kadar tam emin olamadı doktor ama yumurtalık kisti olabilir dedi
Ben iki ay önce polip aldırdım transfer olabilmek için hemen sonraki ay rahim yeterli kalınlığa ulaşamadığı için transferin iptal oldu bu ayda bu kistin durumuna göre iptal olabilir dedi doktor ama süreç ne kadar ertelenirse alınan poliplerin tekrar etmesi ihtimali de o kadar artıyor o yüzden tedirginim tekrar bi histeroskopi yaptırmak istemiyorumBenim geçen ay yumurtalık kistim vardı 5cm. Bu tarz kistlerin transferi etkileyip etkilemeyeceği kanda bakılan e2 değerine bağlı. Bu değer normalin üstünde çıkarsa transfer iptal olur. 2 cm bir kistse e2 değerinizi etkilemez benim 5cm di ona rağmen kan sonucum yani değerim normal çıktı doktorum transferi etkilemez yapabiliriz dedi ama ben olmak istemedim bu aya erteledim transferimi
Çok haklısınız süreç uzadıkça sıkıntıların tekrar etme riski oluyor. Madem doktorunuz böyle bir kist gördü kandan hormon değerinize bakmadı mı? Buna değere bakarak sorun olup olmayacağı anlaşılırdıBen iki ay önce polip aldırdım transfer olabilmek için hemen sonraki ay rahim yeterli kalınlığa ulaşamadığı için transferin iptal oldu bu ayda bu kistin durumuna göre iptal olabilir dedi doktor ama süreç ne kadar ertelenirse alınan poliplerin tekrar etmesi ihtimali de o kadar artıyor o yüzden tedirginim tekrar bi histeroskopi yaptırmak istemiyorum
Hayır bakmadı siz söyleyince kafama takıldı açıkçası yarın kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorumÇok haklısınız süreç uzadıkça sıkıntıların tekrar etme riski oluyor. Madem doktorunuz böyle bir kist gördü kandan hormon değerinize bakmadı mı? Buna değere bakarak sorun olup olmayacağı anlaşılırdı
Siz transfer hazırlığı için adetin 2.günü kontrole gittiniz ve o gün mü kist göründüHayır bakmadı siz söyleyince kafama takıldı açıkçası yarın kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum
Kuzum benimde kistten dolayı ilk transferim ertelenmişti sabahları aç karnına ılık sütün içine zerdeçal kat iç ben faydasını gördüm sana da şifa olurHayır bakmadı siz söyleyince kafama takıldı açıkçası yarın kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum
Kistiniz kan değerinde çıktı mı estrodiolKuzum benimde kistten dolayı ilk transferim ertelenmişti sabahları aç karnına ılık sütün içine zerdeçal kat iç ben faydasını gördüm sana da şifa olur
Kan testi vermedim benim kistlerim birisi 7 buçuk birisi 9 du boyutu iç içe geçmişti ameliyat denmişti hatta çok şükür kendiliğinden geçtiKistiniz kan değerinde çıktı mı estrodiol
Aa evet sizin baya büyükmüş çok şükür geçmişKan testi vermedim benim kistlerim birisi 7 buçuk birisi 9 du boyutu iç içe geçmişti ameliyat denmişti hatta çok şükür kendiliğinden geçti
Adetin ikinci günü gittiğinde görmemişti doktor reglim bitti iki gün sonra kontrole gittim o zaman gördüSiz transfer hazırlığı için adetin 2.günü kontrole gittiniz ve o gün mü kist göründü
Transfer hazırlığındaysanız neden adetin 2.günü gittiğinizde hormonlarınıza bakmadı. Bu tedavide özellikle transfer sürecinde hormon değerlerine bakmak önemliAdetin ikinci günü gittiğinde görmemişti doktor reglim bitti iki gün sonra kontrole gittim o zaman gördü
Kuzum daha önce söylemiştin tedaviye ilk başladığımda o saman iyi gelmişti aslında yine aklıma geldi ama transfer öncesi denesem mi kararsız kaldım seninle aynı kliniğe gidiyorduk en son sen tekrar transfer yaptırdın mı hala aynı kliniğe devam ediyor musunKuzum benimde kistten dolayı ilk transferim ertelenmişti sabahları aç karnına ılık sütün içine zerdeçal kat iç ben faydasını gördüm sana da şifa olur
Bilmiyorum açıkçası geçen ay ki hazırlık sürecinde de kan testine bakmadılarTransfer hazırlığındaysanız neden adetin 2.günü gittiğinizde hormonlarınıza bakmadı. Bu tedavide özellikle transfer sürecinde hormon değerlerine bakmak önemli
Bu arada sizin süreciniz ne durumda transfer sürecinde herhangi bir takviye veya ilaç kullandınız mıTransfer hazırlığındaysanız neden adetin 2.günü gittiğinizde hormonlarınıza bakmadı. Bu tedavide özellikle transfer sürecinde hormon değerlerine bakmak önemli
Nerde tedavi görüyosunuz bilmiyorum ama transfer sürecinde hormon tahlilleri önemli. Kistinizin önemli bir şey olup olmadığı bile o tahlilde çıkıyor yani benim doktorum bu şekilde bakıyor. Ben şuan transfer hazrılığındayım 20 kasımda olucamBu arada sizin süreciniz ne durumda transfer sürecinde herhangi bir takviye veya ilaç kullandınız mı
Bursa eurofertilde tedavi görüyorum siz nerde görüyorsunuz inşallah transfer süreciniz çok güzel geçer ve çok sağlıklı bir bebişiniz olurNerde tedavi görüyosunuz bilmiyorum ama transfer sürecinde hormon tahlilleri önemli. Kistinizin önemli bir şey olup olmadığı bile o tahlilde çıkıyor yani benim doktorum bu şekilde bakıyor. Ben şuan transfer hazrılığındayım 20 kasımda olucam
Bende istanbul bahçecideyim çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz daha fazlası size nasip olsun inşallah. Kontrole gittiğinizde tahliller bir sorunBursa eurofertilde tedavi görüyorum siz nerde görüyorsunuz inşallah transfer süreciniz çok güzel geçer ve çok sağlıklı bir bebişiniz olur