Folik asitle bozulduğunu düşündüğüm regl düzenim

Yaaa

Allah sabretme gücü versin, gerçekten çok zor, gebelik oluşmaması ayrı adet düzenimin bozulması ayrı üzüyor neye üzüleceğimi şaşırdım ben de
Aynen oyle valla Allah yardimcimiz olsun benimde gecikmenin 7. Gunu olamadim hala cok içim sıkılıyor siskinlik var. Bebek ihtimali yok ama progesteon 24. Gun 0.2 cikti yumurtlaam olmamis demisti doktor adetim gecikti yine

Kendinden 11 büyük 3 çocuklu bu adam umarım seni en iyi şartlarda yaşatıyordur…
Beni düşünmenizi anlıyorum, ilginiz için de minnettarım. Ama yemin ederim mutluyum, eşimi seviyorum. Evlatlarını en iyi şartlarda yaşatıyor, beni de aynı şekilde. Bu yüzden değerli ve güzel bir evliliğim olduğunu bilmeniz yeterli

Aynen oyle valla Allah yardimcimiz olsun benimde gecikmenin 7. Gunu olamadim hala cok içim sıkılıyor siskinlik var. Bebek ihtimali yok ama progesteon 24. Gun 0.2 cikti yumurtlaam olmamis demisti doktor adetim gecikti yine
Hay allahım ya rabbim şifa versin, umarım hemen sökülür de adetin biraz rahatlarsın. Kadın dünyası çok zor rabbimin sınavlarına sual olmaz ama ne diyelim yarabbi sabır deyip beklemekten başka gelmez elden birşey. Papatya çayı içip biraz dinlenin bana iyi gelir size de öneririm. Rabbim yakın zamanda müjdeli hayırlı haberler duyursun bize inşallahh

Oluruna bırakınca hiç beklemediğin anda çift çizgiyi görüyorsun inan adet günüme yakın hep hamileymişim gibi hissediyordum bedenim beni kandırıyordu ve gecikme yaşıyordum, asla geciken biride değilim ne zaman ki saldım çift çizgiyi gördüm şükür, rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin canım.

Mesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Amin güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla nasip etsin dediğiniz gibi akışına bırakmak gerek ne kadar güç olsa da olması gereken bu.

Ne demek canım pozitif düşün hep sen bebeği kovaladıkça o senden kaçar bırak o sana gelsin çok saçma ama malesef öyle buraya güzel haberlerini yazman dileğiyle canım

Ne demek canım pozitif düşün hep sen bebeği kovaladıkça o senden kaçar bırak o sana gelsin çok saçma ama malesef öyle buraya güzel haberlerini yazman dileğiyle canım
Çok haklısın doktorum da öyle dedi ben istedikçe olmayacağını, ne zaman oluruna bırakıcaksın o zaman gelip kapımı çalacaksın dedi. Haklısınız da, o oluruna bırakma kısmı pek istediğim gibi gidemiyor pek. ama sabreden derviş muradına ermiş deyip bekleyeceğim. Ne gelirse rabbimden şükür deyip sabredip bekleyeceğim. Elden başka bir şey gelmez. Umarım güzel haberlerle dönerim.

İnşallah canım

Bilmiyorum ama günümuz şartlarında, bilgiye ulaşma ve hayat standartlarının çik yüksek olması ile birlikte…

Böyle bi adam anca tabi ki sevgi olacak ama maddi imkanı çok iyi ise kabul edilip evlenilir.

Mutluysan sorun yok ama ilk bi sinir olmadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…