- 26 Eylül 2024
- 301
- 114
- 18
- 27
- Konu Sahibi deniz101000
-
Aynı durumdayım hem is hem bebek düşün düşün beynim durmuyo artik hicStresi nasıl çözerim diye çok yanlış kişiye sordun güzel kardeşimben çözemiyorum hocaya gittim o da takma dedi jajzahshsh tamam hocam diyemedim tabi
YaaaBebek denemekle alakali o bence, folik asitten sanmam bozulsun. Bende pcos var son 3 yildir duzenli reglim sadece ama oncesinde cok duzensizdi ona rağmen takviyeler folik asit vs hicbisey bozmadi da bebek denemeye baslayinca bozuldu, kist oldu vs vs. Stres tetikliyor bence bir de sonucta farkli bir madde giriyor yumurtalığa
Allah sabretme gücü versin, gerçekten çok zor, gebelik oluşmaması ayrı adet düzenimin bozulması ayrı üzüyor neye üzüleceğimi şaşırdım ben deAynı durumdayım hem is hem bebek düşün düşün beynim durmuyo artik hic
Aynen oyle valla Allah yardimcimiz olsunAllah sabretme gücü versin, gerçekten çok zor, gebelik oluşmaması ayrı adet düzenimin bozulması ayrı üzüyor neye üzüleceğimi şaşırdım ben de
Beni düşünmenizi anlıyorum, ilginiz için de minnettarım.Kendinden 11 büyük 3 çocuklu bu adam umarım seni en iyi şartlarda yaşatıyordur…
Hay allahım ya rabbim şifa versin, umarım hemen sökülür de adetin biraz rahatlarsın. Kadın dünyası çok zor rabbimin sınavlarına sual olmaz ama ne diyelim yarabbi sabır deyip beklemekten başka gelmez elden birşey. Papatya çayı içip biraz dinlenin bana iyi gelir size de öneririm.Aynen oyle valla Allah yardimcimiz olsunbenimde gecikmenin 7. Gunu olamadim hala cok içim sıkılıyor siskinlik var. Bebek ihtimali yok ama progesteon 24. Gun 0.2 cikti yumurtlaam olmamis demisti doktor adetim gecikti yine
Aynı durumdayım hem is hem bebek düşün düşün beynim durmuyo artik hic
Oluruna bırakınca hiç beklemediğin anda çift çizgiyi görüyorsun inanHerkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
Mesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Amin güzel dileklerin için çoook teşekkür ederimOluruna bırakınca hiç beklemediğin anda çift çizgiyi görüyorsun inanadet günüme yakın hep hamileymişim gibi hissediyordum bedenim beni kandırıyordu ve gecikme yaşıyordum, asla geciken biride değilim ne zaman ki saldım çift çizgiyi gördüm şükür, rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin canım.
Ne demek canım pozitif düşün hep sen bebeği kovaladıkça o senden kaçar bırak o sana gelsinMesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Amin güzel dileklerin için çoook teşekkür ederimrabbim hayırlısıyla nasip etsin dediğiniz gibi akışına bırakmak gerek ne kadar güç olsa da olması gereken bu.
Çok haklısın doktorum da öyle dedi ben istedikçe olmayacağını, ne zaman oluruna bırakıcaksın o zaman gelip kapımı çalacaksın dedi. Haklısınız da, o oluruna bırakma kısmı pek istediğim gibi gidemiyor pek.Ne demek canım pozitif düşün hep sen bebeği kovaladıkça o senden kaçar bırak o sana gelsinçok saçma ama malesef öyle buraya güzel haberlerini yazman dileğiyle canım
İnşallah canımÇok haklısın doktorum da öyle dedi ben istedikçe olmayacağını, ne zaman oluruna bırakıcaksın o zaman gelip kapımı çalacaksın dedi. Haklısınız da, o oluruna bırakma kısmı pek istediğim gibi gidemiyor pek.ama sabreden derviş muradına ermiş deyip bekleyeceğim. Ne gelirse rabbimden şükür deyip sabredip bekleyeceğim. Elden başka bir şey gelmez. Umarım güzel haberlerle dönerim.
Bilmiyorum ama günümuz şartlarında, bilgiye ulaşma ve hayat standartlarının çik yüksek olması ile birlikte…Beni düşünmenizi anlıyorum, ilginiz için de minnettarım.Ama yemin ederim mutluyum, eşimi seviyorum. Evlatlarını en iyi şartlarda yaşatıyor, beni de aynı şekilde. Bu yüzden değerli ve güzel bir evliliğim olduğunu bilmeniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?