- 23 Kasım 2024
- 303
- 116
- 18
- 23
- Konu Sahibi deniz101000
-
Folik asitin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.Belki stres yaptınız diye oldu.Daha yeni yeni istemişsiniz.İki ay öyle uzun bi süre değil .Her şeyiniz de normalmiş.Stres yapmamaya çalışın takmayın.Ne zaman olursa modunda olun .Herkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
Canım bizde eşimle 3 aydır deniyoruz benimde bu ay adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım negatifi görünce regl oldum. Yani o kadar takıntı yapmışım ki negatif olduğunu görünce umudu kesip saldım kendimi ve regl oldum. Stres kesinlikle geciktiriyor o yüzden Yapmamız gereken şey akışına bırakmak inşallah başarırızHerkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
Allah razı olsun rabbim hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin inanın ağlamaktan harap oldum ne adet düzenim kaldı ne hamile kalabildim, rabbim size de nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhCanım bizde eşimle 3 aydır deniyoruz benimde bu ay adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım negatifi görünce regl oldum. Yani o kadar takıntı yapmışım ki negatif olduğunu görünce umudu kesip saldım kendimi ve regl oldum. Stres kesinlikle geciktiriyor o yüzden Yapmamız gereken şey akışına bırakmak inşallah başarırız
Folik asitin regli düzenlemekte da bozmak gibi bir işlevi yok. Muhtemelen korunmasız ilişki yaşayıp stres olduğunuz için döngünüz değiştiHerkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
Çok haklısınız doktor da aynısını dedi, sen bu kadar istedikçe bu çocuk olmayacak ne zaman zamana bırakacaksın o zaman olacak dedi. Ama üzülmemek elde değil gerçekten çok kötü etkileniyorum bu gecikme yüzündenFolik asitin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.Belki stres yaptınız diye oldu.Daha yeni yeni istemişsiniz.İki ay öyle uzun bi süre değil .Her şeyiniz de normalmiş.Stres yapmamaya çalışın takmayın.Ne zaman olursa modunda olun .
Allah razı olsun, umarım ki öyledir. Bu kadar sorunsuz düzenli iken ilaç kullanmaktan bozulduğunu düşünmemek elden değildi. Hayırlısı ne diyebilirim.Folik asitin regli düzenlemekte da bozmak gibi bir işlevi yok. Muhtemelen korunmasız ilişki yaşayıp stres olduğunuz için döngünüz değişti
Çok şükür herşeyim normal çıktı, 24 yaşındayım. Kontrollerin yapıldı. Bende bozacağına inanamadım. Ama stres sanki ilk kez mi yaşıyorum 24 yaşıma kadar neler yaşadım. Hiç böyle yaşamamıştım. En stresli zamanlarımda dahi 1-3 gün gecikirdi. 2 aydır 10 ar gün farklı vakitlerde oluyorum ne zaman geldiği gittiği belli değil inanın çok yıprandım, etkilenmemek, üzülmemek elde değil.Benim vucudum b12 ve folik asit üretmedigi icin yuksek doz disaridan devamlı aliyorum.
Regl düzenini bozmakla hic bir ilgisi yok.
Kac yaşındasınız, hormonlarınıza baktırdınız mı?
Neden bu kadar takıntı yapıp vücudunu alt üst esiyorsun.Çok şükür herşeyim normal çıktı, 24 yaşındayım. Kontrollerin yapıldı. Bende bozacağına inanamadım. Ama stres sanki ilk kez mi yaşıyorum 24 yaşıma kadar neler yaşadım. Hiç böyle yaşamamıştım. En stresli zamanlarımda dahi 1-3 gün gecikirdi. 2 aydır 10 ar gün farklı vakitlerde oluyorum ne zaman geldiği gittiği belli değil inanın çok yıprandım, etkilenmemek, üzülmemek elde değil.
3 yıldır bifiil folik asit kullanıyorum ara ara sıkılıp birkaç gün bırakıp dvam etmelerim de oldu ama düzenimde değişiklik olmadı. Farklı markalar da kullandım mor kutulusundan tutun, bir gebenin günlüğü folik asitine, oceanınkinden tutun başka markalara kadarHerkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
Çok haklısın ablacım, düzenli olanı nasıl bozdum bir anlasam, 2 doktora da göründüm ikisinde de sende bir şey yok dediler. Eşimin ikinci evliliği. Benden önce 3 evladı var. O yüzden onda da bir sorun yok herşey stresten oluyor herhalde. Ama haklısın herşey vakti nasibini bekliyor.Neden bu kadar takıntı yapıp vücudunu alt üst esiyorsun.
Bak bu sağlığını ileri de çok ararsın.
Ben gencliğimde ne hırpaladım kendimi olmayacak şeylerden şimdi doktorlardan çıkmıyorum.
Eşinde de sorun yoksa nasibinde ds varsa olur çocuğun.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Daha önce hiç bozulmayan düzenim 2 aydır kullandığım ilaçtan dolayı olduğunu düşündüm. Aklıma başka bir şey gelmedi.3 yıldır bifiil folik asit kullanıyorum ara ara sıkılıp birkaç gün bırakıp dvam etmelerim de oldu ama düzenimde değişiklik olmadı. Farklı markalar da kullandım mor kutulusundan tutun, bir gebenin günlüğü folik asitine, oceanınkinden tutun başka markalara kadar
Sen 24 yaşındasın eşinin ilk evliliginden 3 çocuğu var…Çok haklısın ablacım, düzenli olanı nasıl bozdum bir anlasam, 2 doktora da göründüm ikisinde de sende bir şey yok dediler. Eşimin ikinci evliliği. Benden önce 3 evladı var. O yüzden onda da bir sorun yok herşey stresten oluyor herhalde. Ama haklısın herşey vakti nasibini bekliyor.
Eğer gebe olmadığınızdan eminseniz (kan verin) doktora gidin stresten olmuştur kist vardır belki sökülemiyordur. Size adet söktürücü verir ve birkaç güne olursunuzBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Daha önce hiç bozulmayan düzenim 2 aydır kullandığım ilaçtan dolayı olduğunu düşündüm. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Eğer gebe olmadığınızdan eminseniz (kan verin) doktora gidin stresten olmuştur kist vardır belki sökülemiyordur. Size adet söktürücü verir ve birkaç güne olursunuz
Stresi nasıl çözerim diye çok yanlış kişiye sordun güzel kardeşimBir saat önce pembe akıntı geldi abla, muhtemelen olucam ,kist yok çok şükür düzenli kontrollere gidiyorum.ama düzensizliğim sebebi sadece stres nasıl olabilir onu çözemedim.
Yaaa kıyamammmStresi nasıl çözerim diye çok yanlış kişiye sordun güzel kardeşimben çözemiyorum hocaya gittim o da takma dedi jajzahshsh tamam hocam diyemedim tabi
Bebek denemekle alakali o bence, folik asitten sanmam bozulsun. Bende pcos var son 3 yildir duzenli reglim sadece ama oncesinde cok duzensizdi ona rağmen takviyeler folik asit vs hicbisey bozmadi da bebek denemeye baslayinca bozuldu, kist oldu vs vs. Stres tetikliyor bence bir de sonucta farkli bir madde giriyor yumurtalığaHerkese merhaba, 2 yıldır evliyiz son 2 aydır eşimle hamile kalmak için uğraşıyoruz, 2 ay önce doktor kontrolüne ilk çocuk istediğimizi söylediğimizde folik asit başladım. Bütün değerlerim normal çıktı kist rahim vs herşeyim sağlıklı çıktı çok şükür, hatta bu yaşıma kadar da hep adetim düzenliydi. Ta ki bu son iki aya kadar. Ne zaman Hamile kalmak istedim adet döngüm mahvoldu. Stres var tabiki ama bu kadar da düzenli iken böyle olmasına çok üzülüyorum. Hamile kalmamak bir yana düzenimin şaşması ayrı üzüyor . Folik asit düzene koyar regli diyorlar ama bende neden böyle oldu anlamadım siz ne düşünürsünüz? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?