- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
Arkadaslar merhaba,hamile olan veya dogum yapmis arkadaslar,hamileliginizin ilk 3 ayinda folik asit kullandiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet folik asit kullanmalısın ilk 3 ay. Niçin içemiyorsun ilaç?
Bebeklerim ikiz ve 6.haftadan beri siddetli mide bulantisi ve kusma yasiyorum,herseyden tiksindim,su bile icemiyorum,arada serum baglatiyorum.
Kullandım tabii
O zaman ceviz badem kuru incir kayısı falan yesen onlarda mı köyü yapar midemi. Balık ye ya da somon da folik asit çok deniliyor. Ama bunu da canın ısremeyebılır
Ay canım merak etme 5.haftadan beri bende sürekli mide bulantısı kusma.5kilo verdim.bu hafta biraz hafifledi ama baZen yine zorluyor.serumla geldim buzamana kadarAh cnm,hic birsey yiyemiyorum,bir tek benmi boyleyim cok uzuluyorum,yiyip 10 dk sonra cikariyorum herseyi.
Ay canım merak etme 5.haftadan beri bende sürekli mide bulantısı kusma.5kilo verdim.bu hafta biraz hafifledi ama baZen yine zorluyor.serumla geldim buzamana kadar
Benim midemi ağrıttı ilk aylarda sadece 15 gün kullanabildm. Midem ağrıyodu ve bi şey yiyemiyodm ilaç içtikten snra. Şu an vitaminleri içebiliyorm çok şükür mide hassasiyetm geçti.